Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, gáznak és cikinek éreznétek, ha a barátnőtök ezt akarna dolgozni felnőtt korában?
Figyelt kérdés
Egyetemen kertészetet szeretnék tanulni, bár még nem tudom, hol lehet, meg hogy milyen érettségi kell hozzá... de mindegy is, a lényeg, hogy ez nem az a tipikus irodai munka, meg elég tré, ha valakit ez érdekel, nem?2013. júl. 31. 23:20
11/20 anonim válasza:
nem gáz.
am van ilyen szak h kertészmérnök.
12/20 A kérdező kommentje:
Nem ti nevettek ki, hanem a fiúk!
2013. júl. 31. 23:32
13/20 anonim válasza:
Érdekel ki mit mond ha azt akarnád dolgozni? Én is elkertészkednék, simán mert nagyon szeretem a növényeket és nem érzem kicsit sem gáznak ezt a dolgot. Itthon is sok a növényem, virágmániás vagyok és nem szégyellem. Nekem irodai asszisztens az egyik szakmám és marhára nem vágyom az irodába.
15/20 A kérdező kommentje:
13, és milyen szakra kell mennem, hogy ezt tanuljam??? A kertészmérnök az szerintem nem az, az valami más!
2013. júl. 31. 23:36
16/20 anonim válasza:
Ha rákattintasz A képzést indító intézmények feliratra, akkor meglepő módon ki fogja írni neked a képzést indító intézményeket.
És egyetemi szakok közül ez áll legközelebb az elképzelésedhez.
17/20 anonim válasza:
Nem gáz. Nekem is van párszáz cserép növényem. Amúgy Gödöllőn, meg a Villányi úton van ilyen egyetemi szak.
29F
19/20 anonim válasza:
Kertészet.... Fújjjj Ne már!!! Az olyan mintha fogorvos lennél, vagy építész. Még belegondolni is szörnyű. :D
20/20 viktor123456 válasza:
Azért nem kellene lesavazni azt a 10 pontos csajt srácok.
Ha növénynemesítés irányba is elmegy a kérdező, csak szívjátok majd a fogatokat, mikor kifejleszti a thc tartalmú gyomot.
Na akkor majd a stácok is mennek gyomlálni és helyben elszívják. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!