Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó lenne egy "30+" alkategória a "Szerelem, szex"-nél?
Ahol felnőttek magunk között beszélgethetnénk, és nem a tinik válaszolgatnának tapasztalat nélkül?
Lenne rá igény?
Semmi értelme nem lenne!Ha mi felnőttek nem osztjuk meg a tapasztalatainkat a fiatalokkal,akkor ki fogja?
Tinik egymás közt?Még viccnek is rossz.El tudom képzelni néhányan milyen "okos" tippeket adnának!Persze tisztelet a kivételek!
De így meg az van, hogy kiírok egy komoly kérdést, és a válaszokból egyből lejön, hogy 16 évesek írkálnak... Persze érdemi választ nem kapok.
Ezzel nem akarom leszólni a tinik igényeit, ők is kérdeznek, hozzászólnak, ez természetes. Csak én valahogy nem az ő meglátásaira volnék kíváncsi az én élethelyzetemet, problémáimat illetően, hanem nálam idősebbekére, tapasztaltabbakéra...
Remek ötlet lenne.
Egyébként valamit tényleg csinálhatnának a színvonallal, mert ez így nagyon gáz, ebben a kategóriában az emberek 90%a alig ha súrolja a 18as korhatárt. Szét van trollolva az egész kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!