Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki hogy egy 13 éves lány még nem csókolózott? :S
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert a legtöbb embertől azt hallottam hogy ők elsőnek 12-13 éves korukban csókolóztak.2009. okt. 24. 14:52
11/15 anonim 

válasza:

15/L vagyok pár hónapja volt az első =)
nemgáz. nyugi :)
majd eljön az ideje.
12/15 anonim 

válasza:

szörnyen gáz! h tudsz így tükörbe nézni? :O
Jézusom gondolkozz már! h lenne már ciki? -.-
13/15 anonim 

válasza:

Te hülye vagy,hogy ilyeneket kérdezel??halál ciki.:S el ne mondd senkinek.elsüllyednék szégyenemben helyetted...:D:D:D:D:D:D:D:D:D
LOL vagy picikém...ismerek olyan embert aki 18-20éves és még nem csókolózott.szóval nem vagy lemaradva senkitől...
14/15 anonim 

válasza:

hagyd már különben a mai világban már mindenki azt hiszi ogyha 13évesen nem smárolt az már nagyon gáz pedig tökre nem ciki
15/15 anonim 

válasza:

Ó igen, HALÁLOSAN ciki, én is egy 15 éves lány SZELLEME vagyok, aki itt kísért a Földön, amíg nem találkozik egy Másikkal, hogy Fel Tudjon Támadni a csókja által... xD bocs, ezt muszáj volt:D De egyáltalán nem ciki:D Azért, mert másoktól ezt hallod, még nem az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!