Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akit barátnőm révén ismertem meg kb. egy éve. Nekem nem jön be, de neki én annál jobban tetszek. Ezt nem volt nehéz megállapítani, mert mióta csak ismer, mindig keresi az alkalmat, hogy beszélhessünk. Engem ez nem zavart különösen, de mostanában kezd nagyon elszaladni vele a ló. Pl. ha szünetbe barátnőimmel vagyok a flyosón, rögtön ott terem, de nem szól egy szót se, csak ott köröz körülöttünk egészen addig, míg végül már olyan kínos a szitu, hogy muszáj odamennem hozzá, mert már mindenki azt kérdi, nem engem keres-e. Aztán kifigyelte, hogy mikor érek be reggel a suliba, és ott vár minden reggel, hogy kinyissa nekem az ajtót. Próbáltam később bemenni a suliba, de ő kitartóan megvárt, Próbáltam hamarabb beérni, így két napig nyugtom volt, de utána jött ő is hamarabb, és várt. Megszerezte az msn címem, és felvett msnre, és állandóan irogat, és akkor se veszi észre magát, ha nem írok neki egy kukkot se. Az egyik fiú osztálytársamtól el akarta még a telcsiszámom is kérni, de szerencsére nem adta meg neki. Próbáltam levegőnek nézni, csak köszönni neki, és utána elhúzni mellette. És miután ennek ellenére csak kitartó volt, odamentem hozzá, és határozottan, de tapintatosan elmagyaráztam neki, hogy nem tetszik nekem se ő, se amiket csinál, és legyen szíves abbahagyni. De mintha az egyik fülén be, a másikon meg ki járt volna amit mondok, csak nem szállt le rólam. Volt olyan, hogy a büfénél, még sorba álltunk, elkezdett tapizni, és a pofontól se állt le. Mostmár nagyon zaklató, amiket művel, és nem tudom, hogy állítsam meg. Nem tudna nekem valaki tanácsot adni, hogy hogy szabadulhatnék meg tőle. Köszike előre is
2009. okt. 24. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Legrosszabbak a szorgalmas hülyék... Ha már pofontól se áll le, az tényleg problémás. Nincs esetleg egy fiúbarátod (külön előny, ha nagydarab és izmos), aki "váltana vele pár szót"? Vagy ha semmire nem hallgat, valamelyik tanárral is beszélhetsz. Vagy szólhatsz a szüleidnek, hogy beszéljenek a szüleivel.

Több ötletem perpill nincs, de biztos lesznek itt még továbbiak. :)

2009. okt. 24. 14:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem határozottan, durván, az se baj, ha sok ember előtt, de told le, mondd meg neki a magadét, üvölts rá, hogy ne zaklasson, stb... Legyen csak neki minél kellemetlenebb és süljön le a bőr a képéről! Ez már sok amit csinál. Az se árt szerintem, ha beszélsz a barátaival (már ha vannak..). Ha ez sem válik be, akkor is szólhatsz az igazgatónak, tanároknak, ha jófejek, akkor biztos intéznek pár szót a fiúhoz.. A tapizás és a többi, meg komoly zaklatás, ami miatt bírósághoz is fordulhatsz. Lehet, hogy nem akarsz vele ennyire szemét lenni, de kénytelen leszel. És ne hagyd hogy becsapjon és e miatt megsajnáld!
2009. okt. 24. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:

hát ez nagyon kínos, velem is megtörtént, de egy idő után leállt, és már annyira zavaró volt simán megállított és ölelgetett... és detto, a pofon sem segített... akár mit tette, ő folytatta... egyszer csak magától abba hagyta, de már qurvára idegesített... sok sikert egy két tanács:

-valami ismerős beszéljen vele

-ha van esetleg a sulinak másik bejárata kerülj

-szerintem tanárt ne keverj bele, mert csak probléma lesz, rosszabb esetbe pedig neked lesz ciki

-és még egy lehetőség, ha nem csúnya a srác keress neki te egy barátnőt....

2009. okt. 24. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!