Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki nem néz ki jól (csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem néz ki jól (csak mondjuk átlagosan), az meg kell hogy elégedjen a párkapcsolatokkal?

Figyelt kérdés
Tehát szexkapcsolatra, egy éjszakás kalandra csak a jóképű férfiakkal vállalkoznak a nők, nem?
2013. júl. 31. 13:35
 1/10 anonim ***** válasza:
igen
2013. júl. 31. 13:37
 2/10 anonim ***** válasza:
nem tudom, mert így belegondolva nekem összes barátnőm azt mondja fura ízlésem van, idézem 'csöves' - és pl. akivel ilyen testi nyitott kapcsolatom volt, barátnőm szidta, hogy tejóég... szóval ízlés kérdése
2013. júl. 31. 13:40
 3/10 Bummer ***** válasza:
Nem. A kreatívakkal és a stílusos, szenvedélyes titokzatosokkal. No nem a mű, felszínességre adó nőkre gondolok, azokkal nem is érdemes foglalkozni, hacsak magad is nem ilyen típusnak tartod.
2013. júl. 31. 13:42
 4/10 anonim ***** válasza:

nem, téves

bocs, de 1 éjszakáshoz is kell némi bizalom, ellőtte beszéd, ez a döntő, nem a jóképű és eddig mindig bejött, mert ők akartak többet nem én

2013. júl. 31. 13:43
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Párkapcsolatra is csak a jóképű férfiaknak van esélyük. Esetleg ha beérik egy csúnya, önbizalomhiányos, ringyó v hülye lánnyal, akkor az átlagosaknak is.
2013. júl. 31. 13:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi azoknak, akik normális választ adtak!

Utolsó: nem vagyok jóképű, és mégis voltak normális barátnőim. A helyzet csak az, hogy bizonyos okok miatt nem akarok több párkapcsolatot, viszont a testi együttlét hiányzik.

2013. júl. 31. 14:05
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Szexkapcsolatnál még sokkal kevésbé számít a külső, mint párkapcsolatnál.

Inkább az számít, hogy szexuálisan vonzó legyél. Hogy ha rád néz egy nő, az jusson eszébe, hogy "úristen, mennyire szeretném, ha megdugna". Hogy ezt hogy kell elérni, fogalmam sincs, nő vagyok, egyszerűen csak látom, hogy némelyik férfi ezt hozza ki az emberből. Illetve ahogy figyeltem, közös pont a határozottság, és némi titokzatosság. Valamint hogy ezek a férfiak kezdettől úgy kezelik az ember lányát, mint egy szexi, vonzó démont, akiért egyértelműen minden férfi odavan. Talán ennek következtében kezd el a nő agya a szexen járni. És ha vevő rá, akkor lesz is belőle kaland.

De ennek a külsőhöz nincs sok köze.

2013. júl. 31. 14:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Akár párkapcsolatra, akár szexre keresel nőt, csak és kizárólag a külsődön múlik a sikered. Talán szexnél egy fokkal kevésbé válogatnak, mert akkor nem muszáj felvállalniuk a barátnőik előtt (bár ez szituációtól függ).
2013. júl. 31. 14:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Én egy ronda, nyomi(alacsona,sovány )fiú vagyok. Lehetséges, hogy nem is azért utasítanak el a lányok, mert ocsmány a külsőm mind testben mind fejre? Egszer volt egy cuki, alacsony lány, aki felfigyelt a pofázásaimra részeg állapotomban és kérte, hogy nem akarom-e hazakísérni? Most nem tudom azóta sem, hgoy a pia miatt volt kiváncsi rám az út alatt, kérdezgetett sok mindnet rólam, vagy tényleg bejöttem neki én az ocsmányság?
2013. aug. 1. 01:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó: igen, azért utasítanak el. Az említett lány vagy szintén részeg volt, vagy szimpatikus voltál neki, mint haver.
2013. aug. 1. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!