Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Atlagosan mennyi, ondo termelodik egy nap?
Figyelt kérdés
szex utan milyen hamar termelodik uj es mennyi?, vagy ezt napi atlagban kell venni2013. jan. 15. 12:36
2/5 anonim válasza:
16,5 l pontosan, ha óriás vagy.
Óriás vagy?
3/5 anonim válasza:
Igen ha óriás akkor valóban 16,51 de én a normál értéket írtam. Gondolom ős is arra volt kíváncsi, különben írta volna, hogy "óriás vagyok".
4/5 anonim válasza:
Látom, semmi humorérzéked.
I have no faith in humanity.
5/5 anonim válasza:
A humorérzékemet a legutóbbi csillagközi ütközetben elkobozták, és lefokoztak ondómérő őrmesterré. Sajnálom, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!