Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok számít valamit a srác öltözködése?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 00:27
1/9 anonim válasza:
igen. nem márkában, de stílusban annál inkább.
2/9 anonim válasza:
Gondolom még te is fiatalabb srác lehetsz úgy mint én(15).
Ilyen korban a lányoknak sajnos csak ez számít...KÜLSŐ
3/9 anonim válasza:
igen, legyenek tiszták a ruhái, ne legyen ízléstelen - pl olyan kiábrándító mikor egy fiú felvesz pirosnadrággal egy rózsaszín pólót, szóval ne nézzen ki úgy mint egy nyári vizes alapú fagyi, meg ne öltözzön öregesen, meg úgyse mintha még az anyukája öltöztetné
4/9 anonim válasza:
Igen, ha látszik, hogy divatmániás (akármilyen stílusa legyen is), nem érdekel mint fiú.
19/L
5/9 anonim válasza:
Egy valamit ne felejtsetek.. Divatot meglehet vásárolni de stílust nem.
6/9 anonim válasza:
stílusban számít árban/márkában nem
ha jól áll neki akkor akár turiban is veheti
7/9 anonim válasza:
#4-es, akkor nekem már nincs is esélyem, ha csak angol Mod-Storekből vásárolok?
8/9 anonim válasza:
Engem is érdekelne hány éves vagy úgy könnyebb lenne válaszolni. De engem nem érdekel... az ápoltság annál inkább: illatos legyen, ápolt haj, körmök..stb. Am nem a pasi ruhájába leszünk szerelmesek hanem magába a PASIBA. Legalább is blue-nál így van.:D
9/9 A kérdező kommentje:
17/F :)
2013. júl. 31. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!