Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek bármi értelme?
Figyelt kérdés
Hogy valaki, aki számotokra fontos megbánt valamivel, majd ti ugyan ezt vissza akarjátok adni neki, hogy ő is rosszul érezze magát. Viszont ha ezt megteszed, azzal önmagadnak is rosszat tennél egyben.
Ennek ellenére van bármi értelme az ilyesmi bosszúnak?
"Bizonyos, hogy aki bosszút melenget, az maga tartja sebeit nyitva."
Remélem nem túl magas neked.
2013. júl. 30. 22:34
2/10 A kérdező kommentje:
Ez csak egy elméleti kérdés, mert rohadtul unatkozok, szóval nem engem kell céloznod.
2013. júl. 30. 22:35
3/10 anonim válasza:
kulcsszavaknál amikor megláttam a filozófia szót, gondoltam idézek Francis Bacon-től. bocs
2013. júl. 30. 22:36
4/10 A kérdező kommentje:
Az idézéssel semmi gond, a megjegyzéssel annál inkább.
De ez már felesleges "szájtépés".
2013. júl. 30. 22:36
5/10 anonim válasza:
Nincs. Ugyanis ha meg is bántanak valamivel amit idővel vissza akarok adni, attól az engem ért bántás még nem lesz semmis. És ki tudja, a másiknak szánt bántás eléri-e a kívánt hatást. Talán lepereg róla. Akkor futok egy felesleges kört...
2013. júl. 30. 22:37
6/10 anonim válasza:
Ne bosszulj! Legyél jobb nála szerintem!:)
Van ilyen is: "Akarsz kicsit boldog lenni? Állj bosszút! Akarsz sokáig boldog lenni? Bocsáss meg a másiknak!"
:):):)
2013. júl. 30. 22:39
7/10 anonim válasza:
* +
"Viszont ha ezt megteszed, azzal önmagadnak is rosszat tennél egyben."
Magadnak minek ártanál még?:) Szerintem elég volt az a megbántás, amit akkor elszenvedtél, nincs szükséged még pl lelki furdalásra is!!:)
2013. júl. 30. 22:40
8/10 anonim válasza:
szerintem az élet túl rövid ahhoz, hogy arra törekedjünk másnak mivel okozhatnánk rosszat.. -hms
2013. júl. 30. 22:41
9/10 anonim válasza:
ha valaki szamodra fontos,akkor annak megprobalsz megbocsajtani...de semmikepp sem bosszuallokat jatszani...
2013. júl. 30. 22:43
10/10 anonim válasza:
azért nem olyan könnyű ez a dolog. mert pl, ha valaki bunkó veled, akkor ezzel ott real-time elbassza a kedved és ekkor jó eséllyel rád is kényszerült a bunkóság hangulata és hip-hop visszaszúrsz. szóval a nehéz szerintem nem az, hogy belássa az ember, hogy ez nem jó, hanem, hogy a másik viselkedése ne tolja el olyan irányba a kedélyét, hogy onnan már pont az a cselekvés folyik, amit a másik is csinált. amivel persze ő még inkább megerősíti a másikat a bunkóságában és így tovább körbe körbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!