Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne annak értelme, hogy a barátnőd eltitkolja, hogy terhes?
jó, de elvileg nem befolyásolja, hogy mikor találkozunk, meg mikor van meg neki, hanem a munkájában mikor van szabadnapja
meg mondtam, hogy azért valahogy jelezze már, mert izgulós típus vagyok, de akkor szerinted nem valószínű, hogy kamuzna valami miatt? Elvileg mostanában is meg kéne jönnie, mert júni 28-a felé már biztos nem volt neki múltkor
Biztos hogy lány?
Sorry!
Amúgy vannak olyanok, akiknek nem minden hónapban jön meg hormonális problémák miatt
1. bunkó vagy te
2. mi a fenéért lennék? Ha véletlen hazudik vagy ilyesmi, akkor ő a világ legnagyobb bunkója, ha nem hazudik, csak elfelejtett szólni, akkor is nagy szemétséget követ el, momentán még két napig tiszta stresszbe leszek
3. nem tudom mi a bunkóság a tesztelésbe, ajánlom mindenkinek, ha szükség van rá, előző barátnőmmel is muszáj volt, ha késett neki pár vagy sok napot, nem csinált belőle gondot, előző barátjánál is kellett
Hát ha a három hónapos barátom, akit eleve ritkán látok, beállítana és az orrom alá nyomna egy terhességi tesztet, csak azért, mert nem hiszi el, amit mondok - kivágnám, mint macskát sz@rni...
Cseszd meg, ha ennyire paranoiás vagy, akkor húzz dupla gumit és ne szexelj.
És próbálj meg kialakítani egy rendes kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!