Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy valaki azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy valaki azért ne kezdeményezzen, mert a bátyám egyik haverja?

Figyelt kérdés
Nem a legjobb barátja, de elég jóban vannak, a bátyám révén ismertem meg. Kicsit ivott mikor múltkor találkoztunk vele és akkor mondta is, hogy tetszem neki, meg másoknak is mondta akkor, a facebook-on is belájkolta a képemet meg egy zenét amit kiraktam. Ennek ellenére sose ír rám vagy próbál kapcsolatba lépni velem. Én ezt nem értem, nekem is tetszik, közelebbről is megismerkednék vele, nekem nagyon szimpatikusnak tűnik. Lehetséges, hogy a bátyám miatt nem kezdeményez? Csak ezt tudtam kitalálni okként.
2013. júl. 30. 17:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Írj neki te! Nem feltétlen muszáj neki kezdeményezni. Egyébként lehet kitaláltak ilyen szabályt hogy a másik tesójára nem mászhatnak rá.
2013. júl. 31. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!