Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó lányok vannak itt?
Bármilyen céllal, mert nem akarok itt direktbe társkereső rovatot indítani. Próbálkoztam másféle lányoknál is, de végülis mindig kiderült, hogy az nem az a stílus amit szeretek, és főleg sokal több köztük a buta és érthetetlen életvitelű egyén, akikkel közel sem érdemes még barátkozni sem... bár valakinél az a szint is megüti a mércét. Nem kell itt ilyen nagy elvárásokra gondolni, mert az, hogy nem piál és nem rázza magát egy buliban, az szerintem minden, csak nem egy különleges "elvárás". Külsőre pedig elég ha átlagos, mondjuk ez is relatív, de remélem értjük miről van szó :D
Az, hogy itt teszem fel a kérdést, az annak köszönhető, hogy egy visszahúzódó személyiség inkább otthon van, és nem egy buliban vagy egy társasági eseményen és ha mégis, akkor sem mehetek oda mindegyikhez megkérdezni, hogy milyen személyiség :D Amúgy nem árt, ha nem lakik 200 km-re, alias Pest megyében, vagy ahhoz közel, de nem baj ha nem, és lehetőség szerint 16-nál ne legyen fiatalabb (mármint években mérve, mert ilyen kérdésnél én is bepoénkodnám, hogy hónap?), az egyik okot nem írom le mert megsérteném velem az ennél kisebbeket, a másik pedig, hogy nem vagyok pedomedve.
Magamról azért nem írok, mert belülről nem olyan képet alkotunk magunkról mint amit mások látnak.
A kérdésetekre előre válaszolva igen, azt várom, hogy majd írnak :D Kretén válaszokat is külön kérem, hogy írjatok, talán még jót is szórakozok (de csak módjával, mert a "kérdés" teljesen komoly :P)
19
a mai világ értékrendje meg el van rontva az tény, de nem csak ezek miatt...és attól még nem kell elrázkózni mindentől, hanem meg kell látni a jó dolgokat, amibe örömét leli az ember, úgy, hogy önmagának meg tudjon felelni
Csak, ha netán művészetben, természetben találja meg ezt a fiú, akkor a többiek meg h*lyének nézik. Mert a többi beszédes szószátyár ezeket a dolgokat nem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!