Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszahúzódó lányok vannak itt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahúzódó lányok vannak itt?

Figyelt kérdés

Bármilyen céllal, mert nem akarok itt direktbe társkereső rovatot indítani. Próbálkoztam másféle lányoknál is, de végülis mindig kiderült, hogy az nem az a stílus amit szeretek, és főleg sokal több köztük a buta és érthetetlen életvitelű egyén, akikkel közel sem érdemes még barátkozni sem... bár valakinél az a szint is megüti a mércét. Nem kell itt ilyen nagy elvárásokra gondolni, mert az, hogy nem piál és nem rázza magát egy buliban, az szerintem minden, csak nem egy különleges "elvárás". Külsőre pedig elég ha átlagos, mondjuk ez is relatív, de remélem értjük miről van szó :D

Az, hogy itt teszem fel a kérdést, az annak köszönhető, hogy egy visszahúzódó személyiség inkább otthon van, és nem egy buliban vagy egy társasági eseményen és ha mégis, akkor sem mehetek oda mindegyikhez megkérdezni, hogy milyen személyiség :D Amúgy nem árt, ha nem lakik 200 km-re, alias Pest megyében, vagy ahhoz közel, de nem baj ha nem, és lehetőség szerint 16-nál ne legyen fiatalabb (mármint években mérve, mert ilyen kérdésnél én is bepoénkodnám, hogy hónap?), az egyik okot nem írom le mert megsérteném velem az ennél kisebbeket, a másik pedig, hogy nem vagyok pedomedve.

Magamról azért nem írok, mert belülről nem olyan képet alkotunk magunkról mint amit mások látnak.

A kérdésetekre előre válaszolva igen, azt várom, hogy majd írnak :D Kretén válaszokat is külön kérem, hogy írjatok, talán még jót is szórakozok (de csak módjával, mert a "kérdés" teljesen komoly :P)

19

2013. júl. 30. 16:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
elsősorban is szólnék, hogy nincs barátnőm, mert lány vagyok - másodkörben nincsen tükörbe pózolós képem, harmadsorban nem rázom senkinek, mert ha elmegyek valami barátnőmmel szórakozni, akkor elsősorban azért megyünk, hogy szórakozzunk lazítsunk, persze szóba állok emberekkel és beszélgetek és vannak szimpatikusak és kevésbbé szimpatikusak is, a társasági élet meg nem csak bulizásról szól, lehet menni, sátrazni, kirándulni, vagy spontán ide oda utazgatni, múzeumba menni bármi, de most, hogy az a vonzó, hogy valaki otthon ül keresztbe tett kézzel, persze én nem azt mondtam, hogy nem lehet dumálni, azzal aki azt csinálja, csak nekem valahogy az fordul meg a fejembe, hogy a legtöbb pasi, azért akar ilyen barátnőt, mert könnyen befolyásolható , mindig udja ellenőrizni... persze van aki szimplán introvertált
2013. júl. 30. 17:11
 12/23 anonim ***** válasza:
a mai világ értékrendje meg el van rontva az tény, de nem csak ezek miatt...és attól még nem kell elrázkózni mindentől, hanem meg kell látni a jó dolgokat, amibe örömét leli az ember, úgy, hogy önmagának meg tudjon felelni
2013. júl. 30. 17:13
 13/23 A kérdező kommentje:

10# Akkor nyitott(abb) szemmel kell járni, csak nem olyan egyszerű felsimerni :S

11# Eléggé introvertált vagyok az tény, és mindenki magához hasonlót keres :D De nem olyat akivel nem tudok menni sehova, mert barátokkal, vagy esetleg majd barátnővel bármikor bárhova elmegyek, viszont ismeretlenekkel együtt lenni gyakorlatilag utálok. Pozitívan szemlélni a világot sem olyan könnyű, főleg manapság amikor már mindenhonnan csak a szar folyik. A TV-ből az ilyen éjjel-nappal bukarestek mennek, a facebookon feszengő buz*k mindenhol, youtuben önjelölt 16 éves sztárok majomkodnak, és újságok tele mindenféle celebszarokkal, és ha kimész az utcára akkor ugyanez. Nincs már gyakorlatilag olyan felület amit jó értékeket közvetít. Hogy lehet pozitívan gondolkodni mikor midnenhol csak a szart látod?... Ezért is akarok én egy hasonló gondolkodású párt, hogy ne kelljen a szarral foglalkozni mikor vele vagyok.

2013. júl. 30. 17:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha magadnak való vagy túlzottan, akkor örökké szükséged lesz nagyobb territóriumra, ami csak a tiéd és nem engedsz be oda másokat, nem lesz az életed egy nyitott könyv, de az nem is baj. Az meg, hogy mindenki magához hasonlót keres ezt nem tudom, mármint mindenki egy egyéniség elvileg, persze van hasonló érdeklődési kör stb. … meg az egyformán manipulált emberek ugye. A pozitív életszemlélet meg egyáltalán nem nehéz, csak az a kédés mit engedsz be az életedbe. Alapvetően attól a te személyes világod nem lesz rosszabb, hogy éjjelnappalbudapest, meg majom idióták vannak egyes oldalakon, fel se veszem az ilyeneket, nem is tudok róluk, meg egyáltalán minek is idegeskednék olyanon, ami nem érdekelt sohase, egyszerűen kizárom őket az életemből, ha meg új emberekbe botlasz, hamar ki lehet szűrni ki milyen is valójában, de nincs jó és rossz ember, lehet valaki nézi valamelyik szörnyű műsort, de attól még nagyon is jó ember vagy remekül fest, ezt nem lehet tudni. Hülye emberek mindig is voltak és lesznek. Szortírozni kell.
2013. júl. 30. 17:32
 15/23 A kérdező kommentje:
Én se 0-24 depizek ezen, de mégiscsak rossz mindenhonnan a hulladékot hallani, bár elég szépen kizárom magam a társadalom eseményeiből... a saját világom pedig szép és jó :D Csak még a családtagokkal sem jutok közös nevezőre, mert merőben más az értékrendünk és a gondolkodásunk is és egésznap olyanokkal együtt lenni akikhez nincs kedved az kicsit sok... És én úgy vettem észre, hogy ezek a lányok akikről beszéltem, valahogy mindig jobban megértenek és jobban kijövök velük, és mivel már volt egy számomra 10/10-es baráti kapcsolatom egy ilyen lánnyal, mégjobban vágyok rá... Előtte is, de most meg főleg :/
2013. júl. 30. 17:43
 16/23 anonim ***** válasza:
Neked ki/mi számít visszahúzódónak?
2013. júl. 30. 18:19
 17/23 A kérdező kommentje:
Példádul nem jár állandóan bulikba, nincs hatalmas baráti köre, hanem inkább kevés, de azok igaziak. Esetleg sokat van otthon, vagy szerény/csendes. De szerintem mindenki tudja, hogy milyen egy visszahúzódó ember :D
2013. júl. 30. 18:38
 18/23 anonim ***** válasza:

Az átlagnál visszahúzódobb vagyok, nem szeretek a figyelem középpontjába kerülni és csak kevés embert engedek magamhoz közel. Nekem sincs tükörbe pozolós képem, ha néha elmegyek bulizni, akkor nem rázom magam senkinek. Viszont a teljes lazulás ès az alaphangulat elérése érdekében fogyasztok némi alkoholt. Általában ezt mértékkel teszem, de volt már példa az ellenkezőjère is, amire nem vagyok büszke. Szívesen ismerkedek, nyitott vagyok az új dolgokra, az ismeretlenre, az izgalmakra, vagyis élvezem az életet.

Tehát kedves kérdező, szerintem Te nagyon a vègletet jellemezted, a visszahúzódó lányok is tesznek olyat, ami társadalmilag oly népszerű vagy àltalad nem elfogadott, csak egy picit másképp, azaz ésszel. :)

19 - L.

2013. júl. 30. 19:00
 19/23 A kérdező kommentje:
Hajlamos vagyok túlzásokba esni :/ Természetesen nem azzal van a baj, hogy valaki bulizik, hanem amit ott csinál. De végülis ez mindenre igaz o.O Nem antiszocális remetékre vágyom, hanem egy visszafogott, szerény lányra, és hát mit ne mondjak, nincsenek tonnaszámra :D
2013. júl. 30. 19:07
 20/23 anonim ***** válasza:
Ó, értem! Segíteni barátnő jelleggel nem tudok, ugyanis egész biztosan több, mint 200 km választ el tőled. :) De járj nyitott szemmel, meg lehet találni ezt a típust könnyen, főleg, ha te is ezt a tábort erősíted. :)
2013. júl. 30. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!