Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok! Mondanátok véleményt?
Figyelt kérdés
Van egy fiú(18), aki nagyon tetszik de nem tudom hogy közeledjek felé...
Átszoktam menni hozzájuk, de ritkán van otthon mert dolgozik vagy ha nem akkor a haverjaival van :'(
Szóval arra gondoltam hogy a Music Fm-Call Center műsorából küldök neki egy üzenetet és egy szerelmes dalt(név nélkül)
Nektek mi a véleményetek?/ Fiúk ti örülnétek egy ilyen meglepetésnek?
15L
2013. júl. 30. 10:24
11/13 anonim válasza:
Ez akkora baromság szerintem, hogy kinek "kell" kezdeményezni. Csupán a kezdeményezés eszköztára más a két nemnél. A férfiak "direktebben" teszik ezt, de nagyon gyakran azután, hogy a nő is bizonyos jeleket leadott. A párkacsolat szóban nem véletlen van benne a "PÁR" szó!
12/13 A kérdező kommentje:
Félénk!
De amúgy ha beszélünk akkor jól el hülyülünk, meg olyankor "udvarol" is...
Az apjától hallottam hogy tetszek neki, de fél kezdeményezni, mert ha kérdezi hogy nekem tetszik e fia akkor hárítok hogy: "jaj","hagyjál már", stb..
2013. júl. 30. 10:50
13/13 anonim válasza:
Szerintem akkor te is tetszel neki, érdemes megpróbálni. - Ha nem zavar, hogy félénk. Amúgy ez még jellemző a ti korosztályotokra, később majd több önbizalmatok nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!