Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek leginkább melyik jön be?
Van két osztáyltársam akik egyébként utálják egymást, mert nem olyan az izlésük.
1: Hosszú szőke hajú, kék szemü, a bőrszíne fehér, nagyon vékony talán mint egy anorexiás, nem csúnya bár nem a legszebb, egy kicsit bunkó, de a barátnői mindig számíthatnak rá, mindig magassarúban jár, műkörmös, cicanadrág stb. mindig csilli-villi ékszerekben jár. Utálja a horrorfilmeket, mindig sorozatokat néz. Nagyon kiszokta magát sminkelni. Imádja Justin Biebert.
Részben jó tanuló.
2: Hosszú egy kicsit göndör sötétbarna haj, zöld szem, fehér bőr, ő is nagyon vékony de rajta van egy kis nőies izom, utálja Justin Biebert:D ha megemlítik neki elküldi a p*ba:) szereti a horrorfilmeket, vígjátékokat,
neki természetesen hosszúak a körmei, cicanadág, magassarkú nála is. Szokott rockot hallgatni. Szereti a keresztes nyakláncokat és nem hord csillogó cuccokat.
A sminkje: egy kis púder, pirosító, szőlőzsír, a szemefelső részét húzza ki feketére és spirál.
Kedves, ő rá is lehet számítani, igaz néha ha megkérik hogy csinálja meg más háziát akkor venni kell neki egy sütit:D Ő is jó tanuló.
Tudom, hogy képpel jobban dönthetnétek, de másról nem teszek fel képet. Egyébként mindegyik nagyon szép. A barna hajú talán az kicsit jobban.
Ja hogy mert hogy a 2. jobb csak azt hiszitek hogy én vagyok az. A barna sem olyan tündike...
Sokszor verekednek össze. Mindegyik sokszor bunkó. Ha rossz kedve van a 2.-nak akkor olyan utálatos. Szeret vásárolni. Ha valamelyik barátját megsértik, akkor azon bosszút áll, de nem is akárhogy. Ezen volt is problémája.

:D ennyire megtetszett a 2.
hát be tutira nem mutatom, mert van barátja

garantálom, hogy nem olyan jó, mint én ;)
mindegy, majd szólj neki, ha már nincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!