Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek melyik jön be leginkább?
Figyelt kérdés
Megírnátok, hogy nektek melyik melltartó méret a legideálisabb egy csajnál?
Ha nem értetek a jelzésekhez, akkor mellről linkeljetek képet. Kíváncsi vagyok, kinek mekkora az "ideálja". :)
Kicsi, lapos... vagy inkább nagyobb de lógós?
Na hajrá.:)
2013. márc. 8. 23:19
2/13 anonim válasza:
nekem mindegy mekkora és merrefele áll, csak olyan nő hordja akit szerethetek :)
3/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy.A mell az amit legutoljára figyelembe veszek egy lányon.Ha aranyos a lány,akkor nagy ívben lesz@rom,hogy milyen a melle.
6/13 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen alkat függő, ha szép, és formás akkor teljesen mindegy mekkora a mérete :) de egyébként ez nem egy olyan dolog ami mérvadó lenne nálam. A jó testalkat fontos, azért lehet tenni, a mellméret az más tészta, vagy van vagy nincs, de ettől függetlenül ha az illető hölgy/lány megkapó jelenség akkor teljesen mindegy a mellmérete :)
8/13 A kérdező kommentje:
Persze, érthető, hogy nem annak kell megfogónak lennie... De úgy értettem, hogy ha csak azt nézitek, akkor melyik. :)
De jót derültem a 3 válaszoló linkjén. :D
20 F köszi.:)
2013. márc. 8. 23:33
10/13 anonim válasza:
75B De ez egy vékony vagy átlagos csajon mutat jól.
Neked mekkora?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!