Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha a lány feneke szőröse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha a lány feneke szőrösebb az titeket zavar?

Figyelt kérdés

Nem úgy kell elképzelni, hogy nagy hatalmas fekete szőrszálak. Hanem a fenék nyílásnál van.. leszoktam borotválni, de mivel hamarabb vissza nő érezni hogy szúr cseppet. Engem zavar...nem tudom a barátomat zavarná-e...

Meg van amit nem szedek le mert szőke és nem látszik, csak érezhető.

Másnak is ilyen? Ti hogy vagytok ezzel? 17L

2013. júl. 29. 21:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Általában a nők ott nem igazán szőrösek. Az a pár szál nem látszik, és max csak videón látszik közeliben.

Lézeres epilálás van rá, néha nem is drágán. Egy 17 éves lány testén szerintem annyi szépség van hogy 5-6 szőrszálat nem hiszem hogy észrevennék. :)

28F

2013. júl. 29. 22:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Mármint szőrösebb, mint mi? Vagy minél szőrösebb? Ha a partnerem feneke szőrösebb, mint az enyém, az pl. komoly probléma. :) Megsúgom, hogy annyira nem lehet szőrös a feneked, hogy az Neked gondot okozzon. Az már lehet kellemetlen, amikor növekedés során szúr és viszket. Döntsd el mennyire fontos egy amúgy "láthatatlan" testrészed szőrtelenítése, mert ettől nem leszel sem tisztább, sem igényesebb. Fektess nagyobb hangsúlyt a tisztálkodásra és probléma kipipálva.
2013. júl. 30. 01:29
 13/13 anonim válasza:
Hat. Volt egy baratnom akinek olyan volt mint egy anusz-szakáll. Hát azóta nem volt sex és rá is ment a kapcsolatunk.
2023. febr. 12. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!