Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha egy 16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha egy 16 éves fiú borotválja a hónalját?

Figyelt kérdés
azért itt kérdezem mert itt vannak a legtöbben :)
2013. júl. 29. 20:10
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
én úgy vagyok vele hogy ne legyen teljesen csupasz de ne is legyen egy nagy erdő xddd
2013. júl. 29. 20:29
 12/21 A kérdező kommentje:
egyet értek ezzel
2013. júl. 29. 20:30
 13/21 anonim ***** válasza:
36%
mivel ez is szőr, és ugyanúgy erősödik, mint a szakáll a borotválástól hosszú távon, ezért én gyantáztatom. amikor havonta egyszer elmegyek hajat vágatni, akkor az is leszedtem. nyáron meg pláne. nem tapad meg a szőrön az izzadtság, és nem lesz annyira büdös az ember. legalábbis az én tapasztalatom alapján
2013. júl. 29. 23:27
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha már így kérdezted; igen, gáz! Én már álltam villamoson olyan ember mellett, akinek csupasz hónalja ellenére kellemetlen szaga volt. Én magam nem szőrtelenítem a hónaljam. Férfi vagyok, azért húzzunk már egy határt. Majd holnaptól festem a lábkörmeimet, holnaputántól meg felteszek egy kis szájfényt is, nem? És a tatyóm sem a mosástól zsugorodik hónapról hónapra. :) Félre a tréfával, rendszeresen tisztálkodom, odafigyelek a testi higéniámra, és soha nincsen kellemetlen szagom. És ugyanezt az elvet tartom a mindenkori nőm kapcsán. Nem a szőrtelenítés fog tisztábbá, vagy igényesebbé tenni (ez az elmúlt 10-15 évben a szőrtelenítésre épült iparágak szlogenje), hanem a rendszeres tisztálkodás, a tiszta és rendezett öltözködés. Én döntöm el, mi férfias és mi nem saját magam számára és magasról teszek arra, mi a divat, és a különféle iparágaknak mennyi kencét, meg szőrtelenítő eszközt kell eladniuk, amihez lécci-lécci én is járuljak már hozzá..., mert megérdemlem. Azt hiszem, ezt hívják tartásnak. Bár még nagyon fiatal vagy és befolyásolható, ha van Rajtad sapka az a baj, ha nincsen Rajtad sapka, az a baj..., így működik a fogyasztói társadalom. Kétfrontos nyomásra van szükség ahhoz, hogy a lehető legtöbb bevételhez jussanak az anyagi érdekek. Úgyhogy végsősoron Neked kell döntened, "b*zi" akarsz lenni, vagy "yeti"? :)
2013. júl. 30. 02:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nincs vele gond. Én is borotválom, de nem a divat miatt, vagy mert elvárják. A barátnőm sose mondott semmit, amikor még volt ott szőr. Azért borotválom, mert ha megizzad, akkor nagyon kellemetlen szaga van. És így könnyebb tisztán tartani.
2013. aug. 17. 13:25
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

Nem gáz, sőt, én pl. nem kedvelem a szőrös fiúkat. A férfi nem attól férfi, hogy ősember, vagy majom formája van. :) A nők szőrtelenítése alig kezdődött előbb, mint a férfiaké!

Tehát elvileg nem is olyan rég még a hölgyek lába, karja, hónalja, intim részei is természetesen szőrösek voltak.

Mit szólnátok hozzá, fiúk?

Nagyon taszító számomra az a tendencia, hogy a nő meztelen csiga legyen, a férfi meg ősember. :) Úgyhogy nyugodj meg: igényesség, jólápoltság, felőlem még a lábát is leborotválhatja, sőt.

Attól nem lesz nő. És nem a szőrtől férfi. Vannak különbségek a nemek között, de egy nőnek is kellemesebb hozzáérnie egy puha, sima bőrhöz. :)

2013. aug. 17. 13:28
 17/21 anonim ***** válasza:

Én sportolok...16 múltam.

Már 2 éve borotválom. Szerintem azért jobb így, sokkal.

Jobban néz ki, kényelmesebb, és szerintem egyáltalán nem gáz.

2013. aug. 17. 13:29
 18/21 anonim ***** válasza:

"Férfi vagyok, azért húzzunk már egy határt. Majd holnaptól festem a lábkörmeimet, holnaputántól meg felteszek egy kis szájfényt is, nem?"

Ezt most olvastam. Én pl. nő létemre se kenceficézem magam, a barátom viszont néha kivasalja a haját és szőrtelenít. Akkor most hogy is van? Én férfi lettem, csak mert nem vagyok egy rózsaszín csili-vili karácsonyfra, ő meg nő lett, mert épp olyan igényes, ápolt, mint én? :)

Ne mossuk már össze ezeket a dolgokat. Sminkelni nem kell (szerintem), még nők esetében is taszító a túlzott, esetleg egy enyhe, természetes hatásút tudok elképzelni. De ha valaki olyan szerencsés, hogy nincsenek bőrhibái, még az sem feltétlen kell.

A jó alak, ápolt bőr viszont mindkét nemnél kívánalom ma már. :)

2013. aug. 17. 13:31
 19/21 anonim ***** válasza:

Neeem, én annak kifejezetten örülnék, ha a barátnőd lennék. :) Viszont a lábat eszedbe ne jusson :| Az már nem fér bele! Plusz attól is kiráz a hideg, ha a pasinak ki van szedve a szemöldöke. Ilyenekre ne vetemedj kérlek!! A hónalj az rendben van :)

16L

2013. aug. 17. 18:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Szerintem egy férfi legyen szőrős (persze ne úgy mint egy gorillaxD) Én szeretem a bundás kezet:D Na ez vanxD Hónalj szőrt viszont ki nem állhatom, szerintem nem gáz ha azt leszeded. :)
2013. aug. 17. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!