Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha egy 16 éves fiú borotválja a hónalját?
Nem gáz, sőt, én pl. nem kedvelem a szőrös fiúkat. A férfi nem attól férfi, hogy ősember, vagy majom formája van. :) A nők szőrtelenítése alig kezdődött előbb, mint a férfiaké!
Tehát elvileg nem is olyan rég még a hölgyek lába, karja, hónalja, intim részei is természetesen szőrösek voltak.
Mit szólnátok hozzá, fiúk?
Nagyon taszító számomra az a tendencia, hogy a nő meztelen csiga legyen, a férfi meg ősember. :) Úgyhogy nyugodj meg: igényesség, jólápoltság, felőlem még a lábát is leborotválhatja, sőt.
Attól nem lesz nő. És nem a szőrtől férfi. Vannak különbségek a nemek között, de egy nőnek is kellemesebb hozzáérnie egy puha, sima bőrhöz. :)
Én sportolok...16 múltam.
Már 2 éve borotválom. Szerintem azért jobb így, sokkal.
Jobban néz ki, kényelmesebb, és szerintem egyáltalán nem gáz.
"Férfi vagyok, azért húzzunk már egy határt. Majd holnaptól festem a lábkörmeimet, holnaputántól meg felteszek egy kis szájfényt is, nem?"
Ezt most olvastam. Én pl. nő létemre se kenceficézem magam, a barátom viszont néha kivasalja a haját és szőrtelenít. Akkor most hogy is van? Én férfi lettem, csak mert nem vagyok egy rózsaszín csili-vili karácsonyfra, ő meg nő lett, mert épp olyan igényes, ápolt, mint én? :)
Ne mossuk már össze ezeket a dolgokat. Sminkelni nem kell (szerintem), még nők esetében is taszító a túlzott, esetleg egy enyhe, természetes hatásút tudok elképzelni. De ha valaki olyan szerencsés, hogy nincsenek bőrhibái, még az sem feltétlen kell.
A jó alak, ápolt bőr viszont mindkét nemnél kívánalom ma már. :)
Neeem, én annak kifejezetten örülnék, ha a barátnőd lennék. :) Viszont a lábat eszedbe ne jusson :| Az már nem fér bele! Plusz attól is kiráz a hideg, ha a pasinak ki van szedve a szemöldöke. Ilyenekre ne vetemedj kérlek!! A hónalj az rendben van :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!