Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok más, mint a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok más, mint a mai fiatalok nagy része? Miért változott meg ennyire ez a dolog?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan kérdést látok itt,hogy 13-15évesen x mellméret jó-e,vagy 13-15évesen ekkora a f.rkam ez jó?Nem értem...miért foglalkoznak ennyit a tinik ezzel?Attól,hogy ennyit foglalkoznak ezzel nem lesz nagyobb...meg azok a kérdések,hogy "a teltebb lányok bejönnek nektek fiúk?" "mit gondolsz egy ilyen srácról" és akkor leírja h néz ki...Ha csajozásról,pasizásról van szó rögtön az jut eszükbe,hogy elég jól néznek-e ki...

Azzal szinte nem is foglalkoznak,hogy milyenek belülről...csak a külsőségekre mennek...Most is felvett 2srác msnre nem is tudom kik,na mindegy.Egy suliba járunk és láttak,azt mondják hogy milyen jól nézek ki,meg szép vagyok,csinos vagyok....nem is ismernek de úgy nyomulnak,hogy azt el se tudom mondani...nekem ez nagyon nem jön be le is töröltem őket msnről.Arról nem is beszélve,hogy csak a mi osztályunkból vagy 5-6lányt vettek fel msnre és mindenki ilyeneket írnak.

Bár én még nem voltam szerelmes,azt gondolom,hogy a mai fiatalok nem tudják mi a szerelem.Persze fontos a külső is,hogy adjon magára az illető,ápolt legyen DE nem ennek kellene lennie a legfontosabbnak.A belső értékek sokkal fontosabbak.

Nem tudom velem van-e a baj,én vagyok-e a más,mert én nem így látom a dolgokat,mint a mai tinik.Nem foglalkozok a mellméretemmel,mert tudom,hogy annak aki majd igazán szeret nem ez fog számítani...És az sem érdekel,hogy mennyire helyes a srác,ha ápolt és ad magára illetve megvannak azok a tulajdonságok amik szerintem fontosak akkor bármi lehet köztünk....

Ráadásul úgy érzem,hogy abban,hogy még nem volt barátom az is közre játszik,hogy más vagyok mint a többi tini és ez bánt...vágyom a SZERELEMRE,arra,hogy igazán szeressük egymást egy fiúval.

Bocsi,hogy kicsit hosszú lett.

Ti mit gondoltok erről?

14,5/L

2009. okt. 23. 20:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Nekem az alap hogy tetsszen a lány, atán ha külsőre megfelel akkor még ott van hogy belsőre milyen... Én valamiért a többi emberrel ellentétben nem úgy gondolkozok hogy mi a fontosabb.... külső vagy a belső, hanem úgy hogy mind a kettő fontos. Valószínűleg ezért nem volt még egy barátnőm sem.

16,5/F

2009. okt. 23. 21:03
 12/21 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy nincsenek oylan drámai különbségek a régiek és az újak között. Régen is voltak ribancok, meg lyukra játszó tizen- huszonévesek, csak akkor nem szabadott ennyire nyíltan hencegni vele, hogy kit hogy dugtak meg, na meg nem voltak internetes fórumok, közösségi oldalak, ahol ezeket ki lehetett tárgyalni, meg meg lehetett kérdezni.

Egyébként valóban a média sajnos hatással van a fiatalok gondolkodására, konkrétan azt sugallja, hogy csak a külső számít. De azért annyira nem drámai a hatása, mint gondolod. :)

2009. okt. 23. 21:16
 13/21 anonim ***** válasza:

Ami éppen eszembejut:

"Rengeteg olyan kérdést látok itt,hogy 13-15évesen x mellméret jó-e,vagy 13-15évesen ekkora a f.rkam ez jó?Nem értem...miért foglalkoznak ennyit a tinik ezzel?Attól,hogy ennyit foglalkoznak ezzel nem lesz nagyobb...meg azok a kérdések,hogy "a teltebb lányok bejönnek nektek fiúk?" "mit gondolsz egy ilyen srácról" és akkor leírja h néz ki...Ha csajozásról,pasizásról van szó rögtön az jut eszükbe,hogy elég jól néznek-e ki...

"

Ezeknek a kérdéseknek a tulaja nem mást vár, mint önigazolást. Nagyon jól tudja magáról hogy pl. urambocsá dagadt, de már lusta ahhoz hogy tegyen ellene, inkább innen várja az empatikus válaszokat, hogy "nem a külső számít", miegymás, hogy aztán éldegélje tovább az életét boldogtalanul. Detto ugyanez a többire, csak onnan meg az önelfogadás hiányzik.

"Ti mit gondoltok erről?"

Azt, hogy ameddig van pár olyan tini aki így gondolja, talán még a következő generációból is lesz valami.

2009. okt. 23. 22:21
 14/21 anonim ***** válasza:

én is tök így vagyok ezzel..

és sztem még nagyon sokan rajtunk kívül

csak ez valahogy úgy van, h ezt a nézetet tök alapnak vesszük és nem kell mindig erről beszélni. akik meg a méretekkel vannak elfoglalva, na náluk mindig az a téma és ezért úgy tűnik hogy mi vagyunk másak..

meg mi vagyunk "befordulva":/:D

de tényleg én is bízom benne, hogy egyszer eljön az a valaki, aki ugyanazokat tartja fontosnak mint én, és szeretni fogjuk egymást,kívül-belül:)

16/L

2009. okt. 23. 22:33
 15/21 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy a kérdezőnek teljesen igaza van. Már régen rájöttem arra, hogy a belső lényegesen fontosabb... Hiába szép egy csaj, ha sík hülye, és nem lehet vele semmiről sem normálisan beszélgetni. Onnantól már még csak barát sem lehet.

20/F

2009. okt. 23. 23:43
 16/21 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!:)

Számomra azért elszomorító ez a dolog,mert csúnya a bőröm,ekcémás vagyok és a mai fiatalok nagy részét a külső jobban érdekli...:( már azt is mondták az oszt.társaim hogy magamat okolom azért,hogy ekcémás vagyok,de fölöslegesen,mert én nem tehetek róla:(:(

2009. okt. 24. 10:48
 17/21 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy akik így vélekednek (hozzáteszem jól) azok (nem akarok senkit sem megsérteni) de csak azért mondják ezt mert hót csúnyák... Én elég sok lány szerint nagyon jól nézek ki, volt már aki nyíltan kimondta hogy vonzódik hozzám, de ennek ellenére én is az igaz szerelmet várom, nem akarok minden héten mást dugni, nekem is egy komoly kapcsolat kellene de annyira nehéz olyan lányt találni akivel igazán boldog lehetnék :S

16,5/F

2009. okt. 24. 10:57
 18/21 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló:ha rám célzol,köszi,de én tudom nagyjából hogy mi az amit el kell takarni magamon és mi az ami szép.És próbálok így öltözködni,meg minden.
2009. okt. 24. 11:13
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
kevés az olyan gondolkozású lány mint , te.. főleg ilyen fiatalon.. sok sikert!
2009. okt. 26. 12:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Légy büszke magadra. A helyedben a DNS-mintám is lefagyaztatnám a jövőnek.
2009. okt. 26. 13:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!