Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok túl szép, de fantasztikus barátnő lennék, azzal kiegyensúlyozom?
Van, aki szépnek tart, van aki átlagosnak, van, aki csúnyának... Szóval eléggé vegyesek a vélemények, szerintem furcsa vagyok..
Viszont barátnőnek szerintem nagyon jó lennék, az ágyban sok mindenben benne lennék, fétisek, anál, kikötözés, bármi.. Odaadó is vagyok, aranyos, bújós, kényeztetném a párom.
A személyiséged ezek alapján mindenképp bejön. Az utolsó két mondat, az esetleges gyengébb külsőért is bőven kárpótol :)
22F
Volt egy barátnőm akinél az első találkozásunk végén megállapítottam,hogy nagyon nem az én stílusom. Az ilyen nálam a ronda.
A barátnőm lett végül. Szerettem és pont nem érdekelt ezzel kapcsolatba se múlt,se jövő, se más ember.
Sokat dobott az,hogy ő is ilyen volt mint te,hogy nyitott volt minden téren a szexualitásra és miegyébre. Ez többet jelent mint a külső.
De csak akkor vállald be,ha vágysz rá.Különben nem az igazi és le fog esni a pasinak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!