Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már viszonyotok munkatárssal? Mi akkor most egymás szeretői vagyunk, vagy hogy van ez?
Van egy férfi, akivel együtt dolgozok.
Kezdettől fogva szimpatizáltunk egymással, meg sokat szemeztünk, beszélgetünk, jó a viszonyunk.
Neki is, nekem is élettásam van.
Meghívott egy találkozóra, belementem.
Aztán megtörtént, aminek meg kellett, és igazából nem is bántam meg, mert nagyon jó volt.
Megbeszéltük, hogy csak ez az egy találkozó, semmi több.
De aztán egy hétre rá csak elhívott megint, és találkoztunk.
Akkor is megbeszéltük, ennyi, de már megint tervezi a következő találkozót.
Most mi van ilyenkor?
Volt már ilyen nekem is, - de mi nem beszéltük meg minden alkalom után, hogy ennyi!
Ez az utójáték?
Több szempontból sem jó ötlet. Munkatárssal kezdeni, akivel minden nap találkozol, tilos. Tiltja a platinaszabály.
Szeretőt tartani pedig undorító, gerinctelen dolog.
Egymás szeretői lettetek, mindenkinek jól esik néha tilosban járni
- Nem mindenkinek!
En sem tartom jo otletnek.
Kerultem mar olyan szituacioba, amikor egy kolleganom egyertelmuen jelezte a szandekait velem. En nem mentem bele, sot, a tervezettnel aztan elobb el is jottem arrol a munkahelyrol, mert egyikoknek sem volt jo, hogy egesz nap kerulgettuk egymast. Nem volt konnyu idoszak...
A ti esetetekben raadasul mindkettotoknek elettarsa is van... amellett, hogy ez tenyleg gerinctelen dolog, szamolnotok kell azzal is, hogy ha kitudodik a viszonyotok, nem csak a maganeletetekben fog par ember serulni, de a munkahelyeteken is erhetnek majd kellemetlen pillanatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!