Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leginkább a lányoktól kérdezném, de bárki válaszolhat. Szerintetek ez most mi?
Az a helyzet, hogy volt már 1-2 barátnőm, de ilyet még soha nem éreztem. Akivel legutoljára voltam, vele tényleg olyan szép volt minden és szerettük is egymást. De valami közbejött. Nem rajtunk múlt és nagyon úgy tűnik, hogy visszafordíthatatlanul szakítottunk. Azóta hiányzik valami..
Az ölelések. Nagyon durva. Annyira rossz érzés, hogy nincs kit megölelni. Elég durván függő lettem. Ha azt mondanám, hogy a szex hiányzik, az hihetőbb lenne ugye? :) De nagyon-nagyon komolyan, néha még sírni is tudnék fiú létemre, annyira hiányzik egy ember akiben bízhatok és aki teljesen bízik bennem és akivel lehet beszélgetni mindenről, hülyülni, szeretni, megölelni, stb..
Aki talán segítene őt is elfeledni. Ez szerintetek normális? Ti éreztetek már ilyet?
Mindenki érzett már ilyet, vagyis a legtöbb ember biztos.
Ez a lány megismertette veled milyen a szeretet, szerelem. És ez neked hiányzik.
Majd jobb lesz ha találsz mást(mivel vele nem tudsz együtt lenni) akivel megtudod osztani az öleléseket, gyengédséget. :)
Kitartás pajti :)
A lányt semmiképpen sem tudom elfelejteni :) Sokan azt mondták, hogy lesz helyette más. Helyette biztos nem, mert senkit sem lehet helyettesíteni. Minden ember más. De azt hiszem szét tudom választani a két dolgot, ha nagyon szükséges. Úgy gondolom, hogy van még bőven olyan ember ezen a világon aki őszinte szeretetre vágyik és képes is adni. Ha ezt egy érdekes személyiséggel megspékeljük, akkor nem is lehet gond talán :)
Viszont a lányt nem tudom elfelejteni mert tényleg nem haraggal váltunk el. Nemrég történt, hogy egy lány barátomnak, aki 27 éves, szerelmet vallott egy gyerekkori ismerőse és összeköltöztek és azóta is boldogan élnek.Az ilyen példák erősítenek meg benne, hogy talán sohasem késő. Most egy darabig szerintem a munkával és a jövőm építgetésével fogom elterelni a figyelmet erről, de tényleg hiányzik. Az érzés is, de ha választhatok, akkor mindenképpen vele, mert nagyon sokat kaptam tőle. Mindig azt érzem, hogy valahogy viszonoznom kell, pedig ő mindig mondta, hogy nem tartozom semmivel. Talán valamit én is adtam cserébe a szeretetéért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!