Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik az az illat ami szerinted leginkább leveszi a nőket a lábáról? Nem csak kaland céljából kérdezem.
Figyelt kérdés
Arra volnék kíváncsi, és nők, lányok válaszát is várom, hogy szerintetek melyik parfüm, arcszesz illata volt az, ami iszonyatos hatással volt rátok?2013. júl. 8. 19:55
4/11 anonim válasza:
Nekem fehér diesel parfümöm van és black xs. Mindkettőt szeretik:)
5/11 anonim válasza:
Nem vagyok lány de mindegyik Hugo Boss nagyon ütős.
6/11 anonim válasza:
Minden lány ízlése más. Sajnos nem ismerem a férfi parfümöket, ezért nem tudok márkát mondani, de akár elmehetsz vásárolni egy lány ismerősöddel, és akkor kikéred a véleményét, melyik parfümöt vedd meg. :)
Amúgy én egyszer mentem az utcán, és az előttem sétáló férfi parfümje valósággal megbabonázott, nagyon jó illata volt!
7/11 anonim válasza:
Aqua di Goia
de a fater Grantourismo-ja jobb sikert aratott, mint a parfümöm :) kár hogy fater nem adja ide, mióta lezuztam a jobb oldalát...
8/11 anonim válasza:
Ezt igy nem lehet altalanositani,mert mindenkinek mas all jol.De en a frissebb illatokat szeretem,nem az edeseket.
Pl. Chanel Egoist Platinum
9/11 anonim válasza:
A legjobb, ha rendesen tisztálkodik valaki + valami olyan dezodort használ aminek nem túl erős az illata, de izzadtságszaga sem lesz az illetőnek. A mesterséges illatokat nem bírom + a legtöbb férfi (és női) parfüm elég tömény sajnos és az nem kellemes egyáltalán, volt már hogy rosszul is lettem valakinek a parfümillatától. (De ha nem is annyira erős, akkor is inkább kellemetlen.)
10/11 anonim válasza:
tök8. nekem attól tetszik egy illat, aki viseli. ha nem jössz be, akár százezer ft-os parfümmel is be lehetsz fújva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!