Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúból, akit szerettem, b*zi lett, ti is szarul éreznétek magatokat?
Általános iskola óta bele vagyok zúgva. Nem mertem lépni, mert mindig volt barátnője, de méga legelején nagyon úgy tűnt, hogy én is tetszem neki, csak akkor még ez nem tűnt fel, a gyerekfejemmel... Szóval mindig foglalt volt, aztán elterjedt, hogy meleg. Persze ez nem lehet, hiszen lányokkal is járt, szóval max. biszex, de mostanában teljesen b*zissá vált, a külseje, pasija is van, borzasztó. :'( Teljesen más, mint amilyen eddig volt, de nem tudom elengedni. De szinte kínzás, ahogy végignézem, hogyan változik át egy másik emberré. Mit lehet tenni? Ő az egyetlen, akit valaha is szerettem.
17L
Bocsi,de ne csinálj már ebből ekkora tragédiát..
Sajnálom és rossz lehet,de 17 éves vagy..2 hónap múlva elfelejted a gyökeret.
bocs, de attól Te így éreztél ez plátói hagyjuk már,
ennek kezdettől fogva vannak jelei, amit Te nem ismersz fel
attól láttál barátnőket, gyertyát tartottál, hogy dugtak is, szóval vannak akik először a külvilágnak felelnek meg, ezt sem tudod,
amúgy ő élte az életét, így most már Te is teheted ezt és keressél egy srácot akit lehet szeretni, de valójában is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!