Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem mentem el egyetemre, akkor kimaradtam valamiből?
Figyelt kérdés
25 vagyok, érettségi után azonnal munkát kezdtem el keresni. De sajnos az életemből ezzel tuti kimaradtak a nagy bulizások, és a legtöbben állítólag az egyetemen ismerik meg a párjukat.
Attól rettegek, hogy talán egyedül leszek e miatt. Valami fontos kimaradt az életemből. Kevés barátom va de egyik se korombeli.
25/F
2013. júl. 27. 13:56
13/15 anonim válasza:
-sokat buliztam ( főleg az első 2 évben)
-ott ismertem meg a jelenlegi barátnőm ( most voltunk 3. éve együtt )
-jó volt a társaság
De ezek azok a dolgok amik rám igazak, te lehet holnap a munkahelyeden megismerkedsz egy lánnyal, aki felpezsdíti az életed, és az lesz életed legjobb korszaka. Ne bánkódj olyanon, amin már nem tudsz változtatni :) Viszont az is igaz, hogy még elkezdhetsz egy egyetemet ha nagyon szeretnéd :)
14/15 anonim válasza:
Sőőőőőőt, én 25körül leszek, mire elkezdem a mesterit, mert vajdasági vagyok, és más itt a rendszer, és más nálatok. Ezért kelleni fog egy év legalább, h felkészüljek a felvételire, mert egybeesik a felvételi időpontja az itteni vizsgákkal.. és beleőrülni sem akarok. Szóval pont annyi idős leszek, mint te most, amikor belevágok egy 2éves mesterképzésbe. Ömm.. remélem h az is nagy buli:D
15/15 anonim válasza:
Ja és azt hozzátenném, h nagyon sajnálnám ha ezek az évek kimaradtak volna, ugyanis minden buli előtt azt mondom anyuéknek: Nem vagyok iszákos, csak egyetemista:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!