Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, amikor úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, amikor úgy érzem, hogy minden jóból kimaradtam a 21 évem során?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden összefoglalni. Sajnos az én gyerekkorom nem igazán úgy alakult mint a legtöbb emberé.

Gondolom ti is ismertetek, láttatok olyanokat akiknek komoly feltűnési viszketegségük van/volt. Nos én is ilyen voltam egy jóadag hülyeséggel keverve (Az okára is vannak elméleteim, de azzal nem untatok senkit).

Logikusan adódik, hogy emiatt, nem nagyon kedveltek az emberek. Én ezt teljesen megértem én se cselekednék másképp, senkit nem hibáztatok. Középiskolára valamivel gyengűlt ez, de pechemre bekerűltem egy olyan iskolába ami tele van az ilyen kemény/menő gyerekekkel, éshát a viselkedésem pont elég volt ahhoz, hogy "célpont" legyek. Személyes véleményem szerint itt azért nem érdemeltem annyit mint amennyit kaptam.

Így felnőni nem volt egy szép, de úgyahpgy megértettem, és agyilag el is fogadtam. Természetből adódik, hogy barátom se volt sok, volt pár darab, de azok az olyan barátok, hogy csak akkor vagyok barát ha hasznos vagyok. Egy két ember kivételével, így a bizalmam is elvesztettem az emberek felé.

Az az igazság, hogy otthonülésre "kényszerűltem", egyszerűen nem volt mit csnálnom, régen sok mindent szerettem foci kosár stb. Csakhát olyan emberekkel akikkel én voltam kapcsolatba gyorsen elmegy a kedv tőlük. Éshát elértem a 21. évet, és teljesen úgyérzem, hogy minden jóból kimaradtam. Nem arra gondolok, hogy nem bulizhattam minden hétvégén nem dönthettem meg minden csajt stb stb, hanem úgy mindenből, nem voltam szalagavatón, nem voltak barátaim kikkel néha összeülhettem egy sörre szintén stb stb :).

Az internetnek hála nézhetem, hogy mi folyik a világba és hát megannyi szenny (partyk*rvák tinik*rvák, balhék meg a többi..) függetlenűl attól, hogy "jó" volt vagy "rossz" irigykedem rájuk, persze ha van ok lenézem őket, de mégis. Mert ők tudják élvezni az életet még ha eelitélendő, miközben én itthon vagyok. Most így újévbe elhatároztam, hogy egpróbálok tenni valamit (elmegyek kondizni késöbb munka), de azt a 2-3 év amikor az ember "kiéli" magát azt már sose kapom vissza.

2012. jan. 5. 22:10
 1/8 A kérdező kommentje:

Kieg: Most így leírva ne úgy képzeljetek el mitn valami otthonülős depresszióst, csodák csodájára egy két "szociális" hibától én is normális ember lettem, még barátkozni is barátkozok csak hát kűröltekintően, de sajnos nincs hova enni és nincs kivel barátkozni.

U.I: a helyesírási hibákért bocsánat.

2012. jan. 5. 22:12
 2/8 szamóca.. ***** válasza:
azért padlizsán... jó hogy nem már eltemeted magad. 21 vagy az istenért, de ha így állsz hozzá tényleg kimaradsz minden jóból. állj fel, és indulj el élni. sosem késő, főleg 21évesen nem
 3/8 anonim ***** válasza:
21 vagy,nem 121..Vegyél egy motort,tanulj meg motorozni,menj el vele túrázni,juss el ahova csak tudsz!
 4/8 A kérdező kommentje:
mtort azt lehet veszek, mindenki dicséri, csak most nincs meló így egy itthoni projecten dolgozok amiből talán jön pénz és ha az kész lesz akkor megyek munkát keresni (webfejlesztő vagyok (nem kicsi és szemüveges és nem is kocka))
2012. jan. 5. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:

elég lett volna annyit írni,hogy deviáns voltál,mindig cukkoltak,te voltál a gyengébb és magányos vagy.

megoldás:

clubtagság,tudományos v akármilyen diákkör,sportolni,sportolni,sportolni,hobbi,sportolni,nyelveket tanulni,kimenni külföldre világot látni és dolgozni.

én is csomó mindenből kimaradtam,mindig lecsúsztam a dolgokról,de folyamatosan pótolok és bár nem olyan,mintha 16-18évesen tapasztalhatnám meg,azért jobb mint a semmi

legyenek álmaid,céljaid.PeaCE.

2012. jan. 5. 22:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Vannak, akik úgy rohannak el egy virágos mező mellett, hogy észre sem veszik, hogy mi mellett haladnak és vannak, akik gyakorlatilag minden fűszál mellett megállnak és megcsodálják.

Te most jelenleg az vagy, aki azért rohan a mező mellett, mert el vagy foglalva azzal, hogy milyen lehetséges fűszálakat hagytál ki rohanás közben... :)

Állj meg! Ülj le és nézz körül. VAN érték az életedben már most is, csak annyira mást keresel, hogy nem veszed észre.

Alakíts nyugodtan az életeden, de ne olyan szemlélettel, hogy "én olyat akarok és addig nem állok meg, míg olyan nem lesz". Iktass be olyan dolgokat, amiket élvezel csinálni, de ne legyen vele célod, csak élvezd ki.

Ennyit tudok javasolni.

2012. jan. 5. 23:03
 7/8 Pinocchio ***** válasza:
Furcsa egy genetikai betegségben szenvedhetsz ha már 21 évesen haldokolsz.Én úgy tudtam 70-80 év egy ember átlag élettartama.Amúgy elég buta életfelfogásod lehet,ha szerinted a dolgok ennyire szigorú menetrend alapján működnek,felejtsd már el ezeket a hülye szabályokat,amik előírják hogy mit,mikor,hogyan kell csinálni.
2012. jan. 5. 23:18
 8/8 anonim ***** válasza:

jé pont én tettem fel egy ilyen kérdést pár napja

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

F18

2012. jan. 5. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!