Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek jól áll egy pasin ilyen "mobmináció"/szexi?
Figyelt kérdés
Szóval az ilyen "elegánabb" öltözködésre gondolok...pl: öltöny felső része(zakó, vagy nem tudom hogy mondják)Alá fehér ing, nyakkendő, és farmernadrág.+cipő is elegánsabb.
kort is légyszi!
2009. okt. 23. 09:11
11/11 anonim 

válasza:

Nem rossz, de azért hétköznapokra egy fiatalabb srácnak már túlzás. És kicsit felvágós is. Ha nem nagyon.. (:
Ennek ellenére szerintem is nagyon jól néz ki (a farmert felejtsd el), bár lehet, hogy mint pasi nem fogadnám így el, mert kényelmetlenül érezném magam mellette, hogy ennyire túlöltözött mellettem.
Pedig én is adok magamra, de nem járnék minden nap kosztümben vagy blúzban.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!