Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek jól áll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek jól áll egy pasin ilyen "mobmináció"/szexi?

Figyelt kérdés

Szóval az ilyen "elegánabb" öltözködésre gondolok...pl: öltöny felső része(zakó, vagy nem tudom hogy mondják)Alá fehér ing, nyakkendő, és farmernadrág.+cipő is elegánsabb.

kort is légyszi!

2009. okt. 23. 09:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
amikor ünnepség van a suliban akkor folyik a nyálam :D:D nagyon jól néz ki sztem egy elegánsan öltözött fiú :D
2009. okt. 23. 09:12
 2/11 A kérdező kommentje:

Bocsánat, "kombináció" XD

Írjatom még! köszi a választ!

2009. okt. 23. 09:13
 3/11 anonim válasza:

nagyon szeretem az elegáns fiúkat :) a komibináció, amit írtál, az is bejön:)

l/19

2009. okt. 23. 09:17
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem is bejön az elegáns,de a sportos is.Ezért szeretem a suliban az ünnepségeket,na meg a foci meccseken a srácokat nézegetni szünetben illetve meccs előtt :D :P

17/L

2009. okt. 23. 11:22
 5/11 anonim ***** válasza:

ha ízlésesen van összeválogatva, állati jól néz ki!

19/L

2009. okt. 23. 11:30
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha jól néz ki egy pasi, akkor jó sokat tud dobni rajta egy elegáns, férfias, ízlésesen válogatott öltöny, stb. :)

20/N

2009. okt. 23. 11:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
a nyakkendő nem mindenkin mutat jól, de a zakó,ing+farmer összeállítás nagyon szexi ;)
2009. okt. 23. 11:52
 8/11 anonim ***** válasza:
44%
Farmerral kombinálva csak gyökér diszkós öltözéknek néz ki. Ha már, akkor már rendesen, akkor normális gatyát kéne felvenni, elegáns cipőt.
2009. okt. 23. 15:26
 9/11 anonim ***** válasza:
15:26-nak van igaza ha már felveszel egy inget zakót meg talán még egy nyakkendőt is ahoz ne farmert vegyél már fel. az akkora egy taplóság ugy csak diszkóba szoktak menni az emberek...
2009. okt. 23. 17:29
 10/11 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Utolsó 2: Hány évesek vagytok?

Amúgy én egyáltalán nem törődök a stílussal.... Diszkós stílus.. meg nemtudom még milyen... Ami szerintem jól áll, azt hordom/viselem, és kész! Ezek a különböző stílusok nem érdekelnek.

2009. okt. 23. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!