Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves lehet ez a lány ilyen jó cicikkel?
2013. júl. 27. 01:44
12/17 anonim válasza:
#7 válaszoló véleményét osztom. És amúgy ha felvesz valaki egy jó melltartót és egy testhez simuló fölsőt, akkor lehet „nagy melle”! Bár én az ilyen kis csajokat (nem mondom h kisgyerek, mert én is 15/L vok és nem tudom h most komolyan 13/7) megvetem. Minek kell neki már most melltartó, ha valóban…7 éves és ami még durvább h így felteszi magát a youtube-ra… szánalmas! -.-”
13/17 anonim válasza:
Ha sok hormonkezelt kaját eszünk hamarabb megjelennek a nemi jellegek fiúknál lányoknál egyaránt.
A régi időkben 15-16 évesen jött meg a lányoknak.
Az hogy ekkora a cicije azt jelenti hogy változatos koszton él vagy hogy örökölte.
14/17 anonim válasza:
Az első mondata magyarra fordítva:7 éves(!) vagyok,szépségkirálynő
15/17 anonim válasza:
csak egy tv-műsort ( [link] parodizál, azért mondja, hogy 7 éves. amúgy 12-13.
16/17 anonim válasza:
Csak vicc az egész 13 éves a lány 6 oska tecsak halgasd tovább a zenét
17/17 anonim válasza:
mind 1 mennyi én adnék neky ... cukorkát! :P aki azt mondja hogy nem azzal van a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!