Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a kategóriában miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a kategóriában miért ilyen "kedvesek" az emberek?

Figyelt kérdés

13-15 évesek általában ők beszólogatnak (egyik nap is felteszek egy kérdést hogy miért nem menstruálok 1 hete és 19 éves fiú oda írja hogy ez nem probléma ő 19 éve nem menstruál, annyira egyértelmű hogy csak a lányok menstruálnak) Másik kedvencem a moderátornak való jelengetés (Ennyi spiont)

Harmadik kedvencem itt a sok kiéhezett férfitól kapott privát üzenet egyéb kérdéseim után...

Tudom ezt is befogjátok jelenteni és befogtok szólogatni mert csak ehhez értetek! Mielőtt elkezdenétek minek jövők fel erre az oldalra (kérdéseket feltenni remélni rá a normális válaszokat)

Tisztelem a kivételek (sajnos ők kevesen vannak)

2013. júl. 26. 17:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Épp itt egy kivétel :)
2013. júl. 26. 17:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Sok a megkeseredett nyomorék.
 3/12 anonim ***** válasza:
TE legalább tisztelsz :/ másik nem igazán teszik
 4/12 anonim ***** válasza:

Az első, a menstruálós szerintem jópofa :D

Hogy ilyenkor egyes emberek minek írnak priviket, el sem tudom képzelni. Gondolom egy kecskét is megd*gnának.

5/12 anonim ***** válasza:
Még jó hogy én vagyok a kivétel. :)
2013. júl. 26. 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is kivétel vagyok. :) Egyetértek veled.
2013. júl. 26. 17:25
 7/12 anonim ***** válasza:
Ne is törődj az ilyenekkel. Nyilván csak a gép előtt nagy a szájuk, élőben egy lányhoz hozzá se mernének szólni, beszari kis suhancok.
2013. júl. 26. 17:25
 8/12 anonim ***** válasza:

Ezen már én is gondolkodtam. :)

Engem leginkább a sok kanos alak zavar, akik ezerrel küldik a privátokat...

De egyébként teljesen igazad van. Ebben a kategóriában túl sok a troll.

N

2013. júl. 26. 17:26
 9/12 anonim ***** válasza:
Például szeretnek vicceseket írni és a visszajelzésekből, hogy 100%-ra értékelték, arra következtetnek, hogy jó a dumájuk és folytatják. Én is nemegyszer percekig röhögtem a saját beszólásomon miután láttam hogy felpontozták. Az már másik kérdés, hogy valaki még a legnormálisabb kérdésre is (mondjuk egy fogamzásgátló hatékonyságáról szóló kérdést, vagy egy izé... most gondolkoztam de nem nagyon jut eszembe normális kérdés itz, ez a probléma) színtiszta baromságot ír, meg egyszer 20/f máskor meg 18/l-nek írja magát holott mindenki tudja, hogy egyik sem igaz. Az i-re a pontot az teszi föl, hogy nem is szoktak az ilyenek jókat írni...
2013. júl. 26. 17:28
 10/12 anonim ***** válasza:
én már mindenkit utálok itt..:/:/ undorító emberek vannak komolyan..
2013. júl. 26. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!