Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a kategóriában miért ilyen "kedvesek" az emberek?
13-15 évesek általában ők beszólogatnak (egyik nap is felteszek egy kérdést hogy miért nem menstruálok 1 hete és 19 éves fiú oda írja hogy ez nem probléma ő 19 éve nem menstruál, annyira egyértelmű hogy csak a lányok menstruálnak) Másik kedvencem a moderátornak való jelengetés (Ennyi spiont)
Harmadik kedvencem itt a sok kiéhezett férfitól kapott privát üzenet egyéb kérdéseim után...
Tudom ezt is befogjátok jelenteni és befogtok szólogatni mert csak ehhez értetek! Mielőtt elkezdenétek minek jövők fel erre az oldalra (kérdéseket feltenni remélni rá a normális válaszokat)
Tisztelem a kivételek (sajnos ők kevesen vannak)
Az első, a menstruálós szerintem jópofa :D
Hogy ilyenkor egyes emberek minek írnak priviket, el sem tudom képzelni. Gondolom egy kecskét is megd*gnának.
Ezen már én is gondolkodtam. :)
Engem leginkább a sok kanos alak zavar, akik ezerrel küldik a privátokat...
De egyébként teljesen igazad van. Ebben a kategóriában túl sok a troll.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!