Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok/nők miért olyan meglepő számotokra hogy bunkók veletek a pasik? Miközben ha kedvesek akkor lekoptatjátok őket? Ha normális az a baj ha bunkó akkor az?
Figyelt kérdés
Nagyon szánalmasak vagytok.Rájöttem veletek köcsögnek kell lenni...eddig bevált.Amelyik csajjal köcsög voltam,azt meg is dugtam...ennyit rólatok:D2013. jún. 17. 15:34
1/5 anonim válasza:
Azok a csajok olyanok is voltak. Szóval ennyit rólad ;)
23L
2/5 anonim válasza:
Jól van drágám, akkor ezúton nem lepődöm majd meg. Oksi? Erről ennyit....
3/5 anonim válasza:
holdem levele a válaszomra:
"Szia:)Veled is csak köcsögnek kellene lenni,te is csak akkor tennéd szét a lábad:P:D"
Édesem, ez is csak téged minősít! :) Szép napot!
23L
4/5 anonim válasza:
Minden lánynak a bunkó stílus jön be, a kedvesség taszítja őket. Persze ha ronda vagy, akkor tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!