Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? :/
Pénteken jó sokáig itt volt a barátom, és hát egyszer volt szex, és 2x orál a részemről. Viszont észrevettem, hogy a második után már nem 'kíván'vagyis nem kereste a közelségem, ha próbáltam hozzábújni alig törődött, pedig máskor mindig húz magához, és szorosan átölel. Most inkább kerülte ezt. Ez mitől van? Nekem jól esne utána hozzábújni, és csak úgy ülni. Ez így van a fiúknál, vagy létezik, hogy 'túl sok' voltam már neki? Első barátom, nem tudom hogy működik ez.
17L
Szia!
A nemi vágy főhormonja, a tesztoszteron, amiből a férfiaknak tízszer-hússzor több jut, mint a nőknek. Ezért olyan erős és türelmetlen bennük a nemi ösztön. A férfiak a tesztoszterontól szőrösebbek, nagyobbak, erősebbek, agresszívabbak és fickósabbak a nőknél. Ám a férfiakban feltűnően kevesebb az oxitocin, mint a nőkben. Az oxitocin, az „összebújós hormon” nagy mennyiségben szabadul fel a férfiakban és a nőkben orgazmus közben. Amint azonban bekövetkezik az ejakuláció, a férfiból ki is ürül az oxitocin, ezért nem vonzza őt annyira a szex utáni összebújás, ami annyira fontos a nőknek.
Köszi a válaszokat, most már értem...
Csak gondoltam örül majd a többszöri orálnak, ezért is csináltam 2x.
Csak rosszul esett, hogy utána inkább került, és csak ültem mellette mint egy haverja....
ma 10:09
Ne csináljon semmit és majd akkor foglalkozik a másikkal? Milyen h.lye ötleteket adsz te? Normális vagy?
Ha meg nem elégíti ki akkor lehet tiplizni. Tuti nem lennék olyan lánnyal.
Önző dög vagy. Csak ezért nem kielégíteni valakit?
Kérdező: Csináld csak (persze ez működjön oda-vissza) és van hogy tényleg pihire van szükségünk. Ilyenkor kell a nyugi. Add meg neki és kész. Ne b.szogasd ha pihenni a akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!