Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utcán sok fiatalnak, akik falják egymást, tényleg ennyire komoly a kapcsolatuk?
Én azért jól meggondolom, megvárom, mikor megyek el eddig valakivel, és akkor sem a nagy nyilvánosság előtt.
Azért nem semmi kell ahhoz, h ilyen közel engedjen magához egy embert valaki. Én csak azzal tenném, akivel már nagyon komoly a kapcsolat és erőteljesen házasság is kilátásban van.
Akit zavar, annak nem kötelező néznie? Hát egoista állatok vagytok, az az igazság, ha ilyet írtok. nagy nullák, dugógépek. én mindig eldugottabb helyre megyek, ti betegek vagytok, ha ott a nyilvánosság előtt csináljátok. a házasságotokat majd megnézném, dupla nulla lesz szerintem, ha így gondolkoztok és csak ennyit jelent nektek az összes többi ember és a világ.
a többieknek, akik normálisan tudnak gondolkozni, köszönöm a válaszát.
Van egy komoly kapcsolatom 15 hónapja van meg a barátom,és imádom!
Nyilvánosan tehát utcán is smárolok vele,és természetesen simogatom!Nincs kilátásban köztünk sem házasság se eljegyzés!Akinek meg nem tetszik,amit csinálunk..őszintén szólva nem érdekel..lesz@rom! Ha nekem megfelel h utcán/buszon../buliba vadul smárolok a pasimmal,hidd el azért teszem mert NEM érdekel más véleménye!eddig sem érdekelt,ezek után sem fog!Nekem az nem pálya,hogy csak a 4 fal között csókoljam meg a barátom,valakinek meg az jön be!El kellene fogadni,hogy nem az őskorban élünk, minden ember más,másképp csinálnak dolgokat! Minek szólod le, az olyat aki nem úgy gondolkozik mint te?!De azért megválogathatnád a szavaidat,"egoista állatok,dugógép" stb! Ja,és nem azért csókolózom az utcán a barátommal,mert "menőzök"!
Sok éves kapcsolatban élek, de nem csinálunk ilyet általában.Nem szeretném, hogy mindenki azt nézze, hogy nyaljuk egymást, másrészt meg tiszteletben tartom,hogy van aki nem kíváncsi erre.
Pl szállok fel a buszra és tőlem 10cm-re már félig bekapja a pasi a csaj fejét...nekem meg ki kell tekerni a nyakam,hogy ne lógjanak a látókörömbe, mert bámulni sem szokásom:D
De azért ne idegeskedj ennyire kérdező, minden ember más, ezt el kell fogadni.
17-18. hiányzik egy kereketek. most azért, mert nem mások előtt faljuk egymást, már gyökér vagyok? színvonal de magas ezen az oldalon... szánalom.
végülis az a menő, ha szexeltek is a vasútállomáson, a vonatban, a buszmegállóban. Csináljátok, hajrá. Csak nektek a kis agyatokban nem merül fel, hogy pl. olyan emberek is léteznek, akiknek akármiért, de nincs párjuk, és esetleg nem a ti szexuális életeteket akarnák észrevenni az utcán. Meg, ugye gyerekek is előfordulnak az utcán, nekik talán nem azt kéne látniuk, h néni és bácsi falják egymást, tapizzák egymást. az ilyen filmeken amúgy is 12-es karika szokott lenni. De az illem (ami gondolom, röhejes szó számotokra) sem tenné lehetővé, bár az illem érdekel Titeket a legkevésbé.
Csak kéne viselkedni is valahogy, esetleg, ha nem baj. De tudom, kit érdekel.
Ja, és köszönöm az anyázós privát üzenetet. Akik csak falják egymást az utcán, annak ennyi az értelmi színvonaluk, ezen nem is csodálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!