Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biszexuális a legjobb barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális a legjobb barátnőm?

Figyelt kérdés
Mindig is furcsán viselkedett, mármint mindig azzal szívatott, hogy leszbikus, és hogy szerelmes belém, aztán én kiakadok mindig és utána mondja, hogy nem az. Lehetséges, hogy csak megakarja velem szoktatni a tényt, vagy lehet, vagy csak tényleg viccel ezekkel?
2013. júl. 25. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt mi mégis honnan tudjuk? Te hallottad, hogy milyen hangsúllyal mondta.

Meg eleve, ha leszbikusnak vallja magát, akkor te miért azt kérdezed, hogy biszex-e?

2013. júl. 25. 23:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem élőbe szokta mondani. Tehát nem tudom milyen hang súllyal mondja.
2013. júl. 25. 23:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá személyesen, ja és mondd meg neki, hogy semmi bajod a melegekkel és akkor meg pláne nem lenne, hogyha ő lenne meleg, de te hetero vagy. Én is meg tudtam beszélni ezt a hetero legjobb barátnőmmel :)
2013. aug. 4. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!