Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én utálom a "pasi" szót?
Hihetetlenül irritál, ha ezt hallom, vagy olvasom. Én soha nem szoktam mondani, helyette "fiú" vagy "férfi".
Ti hogy vagytok vele?
Írjatok nemet is, én fiú vagyok.
Ez a szó tipikusan női kifejezés. Fiú, férfi, fickó, fazon, pasas, ürge, pali, gyerek, stb...
Mi ezeket használjuk. A pasi tipikusan a nők szava a férfiakra.
én nem szeretem a pasi szót, mert olyan, mintha valami tárgyként lenne kezelve a fiú/férfi. inkább használom ezeket, +srác, ilyesmi...
15/l
Én is, max ha barátnőkkel vagyunk és látunk egy szemrevaló PASIT, akkor rá használjuk.:) De pl attól undorodom, mikor egy lány így mutatja be a barátját, hogy "néézd, ő itt Sanyi az új pasim!' Fuuu..
18/lány:)
Engem nem zavar, sőt szerintem jobb mint a "csaj".
A barátnőmet ha valakinek úgy mutatnám be, hogy "ő itt a csajom", akkor érthetően kiakadna, de ha engem hívna a pasijának, azzal semmi gondom nem lenne.
én se nagyon szeretem... de a csaj-t se annyira, szóval..:D inkább fiú & lány oszt kész:D
19/f
Isi. Cool. Klafa. Sapek.
Aligha lehet ezeket überelni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!