Utálom már az egész világot! Se pasi se munka semmi nem tudom mit tegyek Utálom az egész életet ki van még vele így?
Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 16:07
1/14 anonim válasza:
Miért kéne útálni? Minden napnak meg van a maga szépsége, apró öröme, ami előrébb viszi az embereket:D
2/14 Christiano Ronaldo válasza:
Ronda vagy. Mit tudsz tenni vele?
Nekem legalább munkám van XD Fel a fejjel, előbb utóbb téged is megdönt majd valaki szánalomból vagy majd lesz valami érted XD
3/14 anonim válasza:
Hasonlóképp. Hiányzik már a szex.
23F
4/14 anonim válasza:
#1 Te még nem voltál munka nélkül, látom.
5/14 anonim válasza:
Always look on the bright side of life :)
Ha gondolod, hallgasd meg!
6/14 anonim válasza:
Szintén. Naponta többször az öngyilkosságon gondolkozok, de még ahhoz is kevés vagyok, hogy megtegyem. (F)
7/14 anonim válasza:
Egyetértek, aki nem dolgozik, mert nem kap munkát, annak azért nehéz megtalálni a szépet..de majd rájöttök
Ronaldo drága, nagyon unatkoztál?
8/14 A kérdező kommentje:
Ronaldo válaszát hogy törölhetem mert már degradáló üziket ír na meg meg még az ilyen emberek miatt utálom már ezt a világot !!!
2013. máj. 7. 16:28
9/14 anonim válasza:
4 rosszul látod.Voltam. De akkor is másképpen álltam a dolgokhoz. Tudod a pohár történetet: nem mindegy félig telt-e:DD
10/14 anonim válasza:
sírás és a sorstársak keresése az utáljuk a világot együtt előadásra biztos hogy nem fog előre vinni.
Keress munkát, amellett törd a fejed, nem csak alkalmazottként lehet pénzt keresni. Persze utóbbihoz kreativitás kell (avagy az egyszerűbb módja hogy befekszel valaki alá - de feltételezem hogy nem vagy olyan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!