Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Utálom már az egész világot!...

Utálom már az egész világot! Se pasi se munka semmi nem tudom mit tegyek Utálom az egész életet ki van még vele így?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 16:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Miért kéne útálni? Minden napnak meg van a maga szépsége, apró öröme, ami előrébb viszi az embereket:D
2013. máj. 7. 16:08
 2/14 Christiano Ronaldo válasza:
31%

Ronda vagy. Mit tudsz tenni vele?

Nekem legalább munkám van XD Fel a fejjel, előbb utóbb téged is megdönt majd valaki szánalomból vagy majd lesz valami érted XD

2013. máj. 7. 16:10
 3/14 anonim válasza:

Hasonlóképp. Hiányzik már a szex.

23F

4/14 anonim ***** válasza:
#1 Te még nem voltál munka nélkül, látom.
 5/14 anonim ***** válasza:

Always look on the bright side of life :)

Ha gondolod, hallgasd meg!

2013. máj. 7. 16:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Szintén. Naponta többször az öngyilkosságon gondolkozok, de még ahhoz is kevés vagyok, hogy megtegyem. (F)
2013. máj. 7. 16:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek, aki nem dolgozik, mert nem kap munkát, annak azért nehéz megtalálni a szépet..de majd rájöttök

Ronaldo drága, nagyon unatkoztál?

2013. máj. 7. 16:25
 8/14 A kérdező kommentje:
Ronaldo válaszát hogy törölhetem mert már degradáló üziket ír na meg meg még az ilyen emberek miatt utálom már ezt a világot !!!
2013. máj. 7. 16:28
 9/14 anonim ***** válasza:
4 rosszul látod.Voltam. De akkor is másképpen álltam a dolgokhoz. Tudod a pohár történetet: nem mindegy félig telt-e:DD
2013. máj. 7. 16:37
 10/14 anonim ***** válasza:

sírás és a sorstársak keresése az utáljuk a világot együtt előadásra biztos hogy nem fog előre vinni.

Keress munkát, amellett törd a fejed, nem csak alkalmazottként lehet pénzt keresni. Persze utóbbihoz kreativitás kell (avagy az egyszerűbb módja hogy befekszel valaki alá - de feltételezem hogy nem vagy olyan)

2013. máj. 7. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!