Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen gyakran nézegetitek az exetek adatlapját?
Figyelt kérdés
Míg együtt voltam vele, addig nem foglalkoztam vele, miután szakított velem, folyamatosan azt nézegetem, hogy mit lájkol, mit oszt meg, mikor van fenn chaten. Miért van ez.
Ti, hogy vagytok ezzel?
Aki szakít, az is nézegeti vagy csak akivel szakítanak?
2013. júl. 25. 23:21
11/12 anonim válasza:
eleinte semennyire, majd másfél hónapra rá elég gyarkan, majd néha néha, majd megint semennyire, majd megint gyakran, és mára már csak hébe-hóba, hogy eszembe jut jól van-e :) nekem 6 hónap kellett a tovább lépéshez... hosszú idő volt, de mára már csak úgy szeretem a fiút, mint egy kedves ismerősöm. Érdekel mi van vele és jól van-e, de semmi több. Nem is kommunikálunk, se semmi.
12/12 anonim válasza:
Én amikor a 4 éves kapcsolatomnak véget vetettem, akkor töröltem az ismerőseim közül (nem haraggal váltunk el, csak szerintem nem jó, ha ott van), és azóta egyetlen egyszer se néztem rá, de még csak eszembe se jut, amit eléggé furának tartok. :D
A fél éves kapcsolatomnak miután vége lett, akkor is én szakítottam, de vele nagyon jó barátok maradtunk, szóval szinte napi szinten nézem, meg minden nap beszélünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!