Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hagy nyugodni az érzés! Próbáltam elnyomni, nem megy! Mi legyen?
Nagyon szerelmes vagyok egy srácba. Kétszer találkoztunk. Egyszer együtt gépeztünk (4-en voltunk) ő és a tesója meg én és a tesóm. Nagyon elvoltunk. Anya barátjának a tesójának a fia. 2-3 héttel éreztem ugy hogy hiányzik. Rá 3 hónappal találkoztunk mert anyának a névnapja volt és jöttek be a nagyszüleikkel. Akkor beállt a bolt sarkába( kicsi a bolt és anya pont dolgozott) és meg a bolt másik végébe. Lehajtott bús fejjel ment ki, én meg azt hittem h szerelmi bánata van. Kérdeztem anya barátjától, h mi volt a baja, ő azt monddta, h az volt h nem pusziltam meg mnjt a nagyszüleiket :// de nem tudom mit érez irántam. Nem tudja h már nem vagyok szemüveges, mert azért nem pusziltam meg, mert egyrészt nem tudtam mit szólnának hozzá a tesójával, másrészt elég ügyetlen vagyok és kimartam volna az arcát, ha rossz helyzetbe van :(((
én nagyon szeretem, de túl messze van 60 km-re. és a távoli kapcsolatok állt.ba nem működnek. sírtam már miatta eleget, és ma megpróbáltam elnyomni az érzést. mostansáig sikerült de folyomatosan rajta jár az eszem :(
Most mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!