Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők/lányok mesélnének nekem tapasztalatukról, hogy milyen kitartott nőnek lenni?
hol ismerkedtetek meg
mennyi az anyagi támogatás
lelkileg mennyire visel meg
jóképűnek találod-e a férfit
hogy bánik veled a férfi
Interneten ismerkedtünk meg, aztán egy beszélgetős találkozóra elmentünk és kicsit megismertük egymást. Jóképűnek nem mondanám, 19 év van köztünk, és van is egy kis pocakja, meg kicsit kopaszodik is:D De amúgy nagyon aranyos, szimpatikus. Jól bánik velem, teljesen egyenrangúna kezel. Sokat beszélgetünk, félig pszichológusként is működök, mert tulajdonképpen nem csak a szexért, hanem a hallgatásomért is fizet. Elmondja a lelki bajait, a gondjait, én ha tudok segítek, ha nem, akkor csak szimplán együttérzést mutatok. Összességében teljesen normális a pasas.
Lelkileg nem visel meg annyira, mint amennyire gondoltam. Sajnos más megoldást nem tudok, mert ugyan emellett diákmunkákat vállalok, de azok olyan keveset fizetnek, hogy teljesen értelmetlen az egész. Az azért durva, mikor egy ilyen találkozó után rögtön találkozok a barátaimmal és ott meg adom a jópofit, mikor előtte 1 órával egy r__banc voltam.
Fizetés: 25ezer/alkalom
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!