Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a nők/lányok mesélnének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők/lányok mesélnének nekem tapasztalatukról, hogy milyen kitartott nőnek lenni?

Figyelt kérdés

hol ismerkedtetek meg

mennyi az anyagi támogatás

lelkileg mennyire visel meg

jóképűnek találod-e a férfit

hogy bánik veled a férfi

2013. júl. 25. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
:D te is szeretnél egyet?
2013. júl. 25. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tartottam magam kitartott nőnek, mert nem ezért jöttem össze annak idején az ex barátommal. Egyszerűen vonzott, mert jóképű és sugárzott belőle a tapasztalat. 18 év van köztünk. Úgy bánt velem, mint egy nővel, nagyon szeretett és még most is kötődünk egymáshoz, noha szerelmesek nem voltunk, de továbbra is beszélgetünk egymással, stb. Egyszer, mikor anyagi gondjaim akadtak, kisegített. Aztán többször felajánlotta és elfogadtam tőle. Felső vezető, úgyhogy bármit megengedhet magának. Nyaralást, utazásokat, mindent ő állt. Én nem is tudtam volna fizetni semmit, szóval... A kapcsolatunk nagyon jó volt és életem egyik legjobb időszaka volt. Soha egy hangos szó nem hangzott el közöttünk, nagyon egy síkon futottunk értelmileg, humorérzékileg is. Sajnos vége szakadt a kapcsolatnak, mert Amerikába hívta a munkája és én nem mehettem vele a tanulmányaim miatt. De rendszeresen beszélünk. Kb. így. :)
2013. júl. 25. 17:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Interneten ismerkedtünk meg, aztán egy beszélgetős találkozóra elmentünk és kicsit megismertük egymást. Jóképűnek nem mondanám, 19 év van köztünk, és van is egy kis pocakja, meg kicsit kopaszodik is:D De amúgy nagyon aranyos, szimpatikus. Jól bánik velem, teljesen egyenrangúna kezel. Sokat beszélgetünk, félig pszichológusként is működök, mert tulajdonképpen nem csak a szexért, hanem a hallgatásomért is fizet. Elmondja a lelki bajait, a gondjait, én ha tudok segítek, ha nem, akkor csak szimplán együttérzést mutatok. Összességében teljesen normális a pasas.

Lelkileg nem visel meg annyira, mint amennyire gondoltam. Sajnos más megoldást nem tudok, mert ugyan emellett diákmunkákat vállalok, de azok olyan keveset fizetnek, hogy teljesen értelmetlen az egész. Az azért durva, mikor egy ilyen találkozó után rögtön találkozok a barátaimmal és ott meg adom a jópofit, mikor előtte 1 órával egy r__banc voltam.

Fizetés: 25ezer/alkalom

18/L

2013. dec. 29. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!