Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Már sokszor hallottam, hogy a fiúk/férfiak párkapcsolatot csak barna, fekete vagy vörös hajú lánnyal/nővel tudnak elképzelni. A szőkék csak dugásra kellenek. Sokan gondoljátok így? Miért van ez?2013. júl. 25. 13:56
11/14 anonim válasza:
Nekem kimondottan tetszenek a szőke lányok! De amúgy nem válogatok mert nincs miben válogatni! Egyedül vagyok és örülhetek ha találok valakit akinek én is tetszek!
12/14 anonim válasza:
Valami komolytalanoktól hallhattad,ez nem igaz,kijelentem férfitársaim nevében.Egyébként minden hajszínű nőt ugyanúgy megszeretnénk dugni szerintem.
14/14 anonim válasza:
hát pedig szerintem meg nagyon is normális a kérdés. nekem is szőke hajam van és nem vagyok egy liba és nem is játszom magam annak, se ilyen plázacicának,hogy csak az sugárzódjon rólam, hogy csak dugásra lennék jó. van 2 diplomám és értelmesen szólalok meg szerintem.mégis a legtöbb pasi csak úgy képes nézni rám, hogy de meg dugnám és komoly szándékkal a legtöbb meg sem talál. inkább választja a barnát még akkor is ha messziről süt róla az értelmetlenség és a problémás személyiség.pedig őszintén szólva se nagyképű se se k...s nem vagyok. mégis mind úgy áll hozzám, elég ha fel veszek egy magassarkút egy valamilyen semmi farmerrel meg egy sima pólóval már túl öltözött vagyok mindenkinek,mert szőke a hajam és az már alapvetően kirívóbbá tesz másoknál. ennyi ha szőke a hajad akkor öltözködj egyszerűen mert ha már egy kis magassarkút veszel fel az embereknek már akkor sok vagy. és hogy erről kik tehetnek, hogy a szőke nőket csak arra akarják használni:véleményem szerint a média, a cicababák akik előadják magukat h... libában és persze hogy mind szőkére festi a haját, meg az emberek általános elaljasodása párkapcsolati téren. kihasználják és tárgynak kezelik egymást legtöbbször. hány olyat láttam már ismerősi körömben, hogy kiderült, hogy már 5 éve csalta az illetőt vagy 10 másik volt neki a barátnője mellett. egy általános alulszocializáltság van jelen a társadalomban párkapcsolati téren és sajnos mivel a legszebbek igenis a szőke nők,mert az a legfeltűnőbb és arról sugárzik legjobban a gyengeség ezért a sok kihasználós típusú azokat támadja elsőnek, a többi meg birka és azt hiszi hogy ez a normális vagy a természetes, hogy a csajokat csak arra tartják. őszintén szólva 27 éves vagyok,de nagyjából 25 éves koromban kezdtem el látni a fiúkon azt, hogy a nő is ember és ne csak egyikat a másik után akarják felpróbálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!