Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Már sokszor hallottam, hogy a fiúk/férfiak párkapcsolatot csak barna, fekete vagy vörös hajú lánnyal/nővel tudnak elképzelni. A szőkék csak dugásra kellenek. Sokan gondoljátok így? Miért van ez?

2013. júl. 25. 13:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ez hülyeség
2013. júl. 25. 13:58
 2/14 anonim ***** válasza:

Ne az ezen az oldalon feltett kérdéseket és az arra adott válaszokat vedd alapul. Itt sokszor direkt hülyeséget válaszolunk, mert a humort az emberek pontozzák, és jó dolog pontokat gyűjtögetni, ha az ember unatkozik.

A hajszínnek nyilván nincs köze ahhoz, hogy alkalmas-e az illető párkapcsolatra, és döntési tényező is max. tizenéves kor elején szokott lenni.

2013. júl. 25. 13:59
 3/14 anonim ***** válasza:
A szőke szexibb hajszín, szexuálisan vonzóbb. De mivel más férfiaknak is az, ezért ők több figyelmet kapnak, nagyobb eséllyel lépnek félre, úgyhogy párkapcsolatra ezért választunk más hajszínt inkább. De ez csak "százalékosan" igaz, nem általánosan, minden egyes emberre.
2013. júl. 25. 14:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Ezt a nemrég feltett kérdésre adott válasz miatt írtad ki?
2013. júl. 25. 14:03
 5/14 anonim ***** válasza:
Ez baromság, nekem a szőkék tetszenek legjobban és simán lennék komoly párkapcsolatban egyel.
2013. júl. 25. 14:03
 6/14 A kérdező kommentje:

Igen, azért írtam ki, de már több férfi szájából is hallottam.

Kicsit érzékenyen érintett a dolog, mert én is szőke vagyok.

2013. júl. 25. 14:07
 7/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak a humorérzéket kéne fejleszteni egy kicsit. A cigány se sértődik meg a cigányos vicceken, és még egy Istvánt se hallottam panaszkodni a pistikések miatt. A szőke nők bezzeg rögtön magukra veszik. Vajon miért?
2013. júl. 25. 14:10
 8/14 A kérdező kommentje:
A szőkés vicceken én sem sértődöm meg. Ez teljesen más.
2013. júl. 25. 14:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Azért a rendőrök is magukra veszik a rendőrvicceket. Vajon mi lehet a közös a rendőrökben és a szőkékben? ...

Komolyra fordítva a szót, ezek csak frázisok, nem kell vele foglalkozni.

2013. júl. 25. 14:21
 10/14 anonim ***** válasza:
a festett szőkékről én is ezt gondolom
2013. júl. 25. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!