Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után mivel vigasztalódjak? 1,5 hónapja vége.
Szóval majdnem egy év utan, szakitott velem a baratom, minden előzmény nelkul. egyiknap még jól megvoltunk, másik nap meg már mondja h vége, rá egy hetre meg már másnak melegitette az ágyát.
és azért ide írok , mert 18 vagyok, és mióta vége, a szuleim egyszeruen orulnek neki. amikor itthon sirtam a szakitas napjan, szinte orom tancot jartak. es nekem ez nagyon fáj. nem egyutt kéne velem orulniuk? nem pedig ellenem... mit gondoktok? mit tegyek,hogy könnyebben tul tudjak lepni? hogy anyaek ne csesztessenek hogy a padlon vagyok egy fiu miatt. később mi lesz, ha a ferjem válni akar sok-sok boldog év után? én ebbe majdnem belepusztultam
A szüleid nem a bánatodnak örülnek, hanem a szakításodnak. Lehet, hogy tényleg jobban látták a srácot.
Sosincs egyik napról a másikra szakítás! Ez csak a látszat. Valami már egy ideje nem volt jó a kapcsolatotokban.
Én mindig örülök szakítás után, hogy lett egy csomó szabadidőm. Van időm (és lehetőségem) ismerkedésre is.
Nagyon gondold meg a házasságot! Ha mégis majd válás lesz a vége, akkor örülj annak, ami jó volt benne és örülj annak, hogy tudtatok szakítani. Sokkal rosszabb egy kapcsolatban évekig szenvedni, mint új életet kezdeni.
még mindig padlón vagyok
pedig volt azota mas baratom, de nem ereztem hogy szeretnem oket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!