Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után mivel vigasztaló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mivel vigasztalódjak? 1,5 hónapja vége.

Figyelt kérdés

Szóval majdnem egy év utan, szakitott velem a baratom, minden előzmény nelkul. egyiknap még jól megvoltunk, másik nap meg már mondja h vége, rá egy hetre meg már másnak melegitette az ágyát.

és azért ide írok , mert 18 vagyok, és mióta vége, a szuleim egyszeruen orulnek neki. amikor itthon sirtam a szakitas napjan, szinte orom tancot jartak. es nekem ez nagyon fáj. nem egyutt kéne velem orulniuk? nem pedig ellenem... mit gondoktok? mit tegyek,hogy könnyebben tul tudjak lepni? hogy anyaek ne csesztessenek hogy a padlon vagyok egy fiu miatt. később mi lesz, ha a ferjem válni akar sok-sok boldog év után? én ebbe majdnem belepusztultam

2013. júl. 25. 07:20
 1/5 anonim válasza:
Szia, ha vége van egy kapcsolatnak akkor azt le kell zárni. Valamiért csak szakított, és ha csalfa volt akkor egy percig ne bánkódj. Nagyon fiatal vagy, előtted az élet. Meg fogod tanulni hogy nem a világ közepe egy szakítás. Menj el bulizni a barátaiddal, itt a nyár szórakozz. 10 év múlva úgy gondolsz majd erre vissza hogy de buta voltál. A szüleid mindig a legjobbat akarják neked, hiszen a gyermekük vagy. Lehet hogy ők láttak valami olyat ebben a srácban amit te esetleg nem, és ezért örülnek. Egy percig se gondold hogy káröröm! Becsüld meg a szüleidet, nekem anyám alkoholista sosem érdekeltem, apám is az volt de legalább szeretett csak 14-éves koromban meghalt. Hidd el, nem ez a világ közepe.
2013. júl. 25. 07:48
 2/5 anonim ***** válasza:
a szüleid valószínűleg azért örülnek, mert eddig is látták azt, amit te nem,hogy milyen ember az exed, amiért így szakított veled. Csak te nem láttad, látod mert szereted. Örülnek, hogy esélyed van jobbat találni. Amúgy meg tereld el a gondolataidat, nyár van, találkozz barátokkal, menj ki strandra, bulizz, szórakozz, aztán vesd bele magad valmiben, ami lefogalja az agyad: tanuljnyelvet, nyelvvizsgázz, stb.
2013. júl. 25. 07:48
 3/5 anonim ***** válasza:
igyál egy kisfröccsöt
2013. júl. 25. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:

A szüleid nem a bánatodnak örülnek, hanem a szakításodnak. Lehet, hogy tényleg jobban látták a srácot.

Sosincs egyik napról a másikra szakítás! Ez csak a látszat. Valami már egy ideje nem volt jó a kapcsolatotokban.

Én mindig örülök szakítás után, hogy lett egy csomó szabadidőm. Van időm (és lehetőségem) ismerkedésre is.

Nagyon gondold meg a házasságot! Ha mégis majd válás lesz a vége, akkor örülj annak, ami jó volt benne és örülj annak, hogy tudtatok szakítani. Sokkal rosszabb egy kapcsolatban évekig szenvedni, mint új életet kezdeni.

2013. júl. 25. 10:03
 5/5 A kérdező kommentje:

még mindig padlón vagyok

pedig volt azota mas baratom, de nem ereztem hogy szeretnem oket

2014. febr. 2. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!