Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a csontsovány lányok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a csontsovány lányok a mai ideál, ha szinte senki nem tartja őket szépnek?

Figyelt kérdés
Mikor jön már a váltás, hogy újra a formás lányok lesznek divatban?
2013. júl. 25. 00:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
Mert a legtöbb pasinak általában a vékony lányok jönnek be de a vékony nem azt jelenti ,hogy zörögnek a csontjai én is vékony vagyok de nem anorexiás és nekem a suliba a csajok mondták,hogy hízzak mert a pasiknak az jön be akin van mit fogni,hát érdekes több pasinak jövök be mint ő a 70 kilójával.
2013. júl. 25. 08:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudod nekünk nem a csontkollekció,hanem a formás,sportos csajok jönnek be,hiába irigykedtek rájuk.

Egy kis husi még nőies tud lenni,de nem tudom milyen alapon várjátok el,hogy elhanyagolt,lusta,kövérkés lányokkal járjunk.Nektek is az izmos,kockahasú pasi kéne..

2013. júl. 25. 09:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Arra várhatsz! A dagikat csak az őskorban misztifikálták túl! A sovány lányokat meg mindenki szépnek tartja. Az más kérdés hogy nem tud felszedni csinos nőt a sok lúzer.
2013. júl. 25. 19:36
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert. És nem hiszem hogy a közeljövőben lesz váltás. Régebben ugye a teltebb nők a jólétet képviselték. Ma már nálunk nem jellemző az éhezés plusz sokkal több az ülőmunkát végző ember, a kövér test. Mivel mindig az az ideál amit nehéz elérni, a vékony sportos lett az ideál. Mert most ebből van kevés.
2013. júl. 25. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!