Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Melyik az "ideálod"?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nőtől függ, meg hogy az összkép a lényeg, de szerintem mindenkinek van egy ideálja, ami a legjobban bejön.
- barna
- fekete
- szőke
- vörös
- egyenes
- göndör
- félhosszú
- hosszú
- rövid
2013. júl. 24. 21:42
2/12 anonim válasza:
- barna
- fekete
- szőke
- vörös
- egyenes
- göndör
félhosszú
hosszú
rövid
Ez mind szép és jó :D
Attól függ, milyen arc társul hozzá :D
3/12 anonim válasza:
A szőkésbarna haj az ideálom, ami barnának világos, szőkének sötét, olyan arany színű. Hullámos legyen és félhosszú vagy hosszú.
4/12 anonim válasza:
Az IDEÁL:
Vörös, göndör, hosszú/félhosszú
De egyébként mindegyik tud szép lenni, de az ideál az ez. :)) Az ilyen lányok után gyakrabban "megfordul" az ember.
5/12 anonim válasza:
Mind jó kivéve a jó öreg rövidet meg a göndörkéket... Yak.
6/12 A kérdező kommentje:
Kedves 2. válaszoló! Odaírtam, hogy tudom, hogy nem a haj a lényeg, meg hogy az arcon nagyon sok múlik. Épp arra lettem volna kíváncsi, hogy melyik az ideálod...
2013. júl. 24. 21:50
8/12 anonim válasza:
Szőke, egyenes, félhosszú/rövid
9/12 anonim válasza:
- mindegy
- göndör
- mindegy (ugye göndör + rövid érdekes kombináció, attól függ mennyire rövid az a rövid lehet akár nagyon előnytelen kombináció is; na meg ha az adott leányzónak jól áll a pár milliméteresre lenyírt hajban sem találok semmi kivetnivalót)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!