Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akin van vagy 10 kiló felesleg, az már kövér is?
Én férfi vagyok, és rajtam kb ennyi van, és sok nőtől megkaptam, hogy kövér vagyok.
Szerintem nem, csak egy kis feleslegem is van.( ez még nem sok)
Szerintetek hogy van?
10 kg felesleg az kövér...
Ha 2-3 kg felesleg lenne az nem kövérség lenne
Az attól is függ hogy mi van alatta.
Egy izmosabb testen nem annyira zavaró,mintha egy plöttyedt husi lenne az egész..
De persze ha egy nőn van 10 kiló plusz az csak telt..
10 kg szerintem még nem sok, de nem mindegy, hogy hol meg hogyan. Tehát ha teljesen normális vagy vékony testalkathoz van hatalmas sörhas, abban nincs túl sok vonzó, de ez azért ritka.
Meg az is kérdés, hogy mit tekintünk normális testalkatnak. Péda. Egy izmos pasi, 180as magassággal és olyan izomzattal, amit a nők nagy része vonzónak tart, legalább 80 kg (valami ilyesmi pl: [link] Ehhez képest ha valaki 90 kg, de életében nem emelt meg egy súlyzót sem, azon végül is csak 10 kg felesleg van, de mégis sokkal nagyobb térfogatra, mint a példában leírt.
Én elég erős vagyok...
Kb a saját tömegemnél többet is el bírok.
Világ életemben erősebb voltam a többi velem együtt nem gyúrós , csak dolgozós pasiknál.
A + az az egész testemen egyenletesen oszlik el, mindenhol van egy kicsi réteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!