Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek öleljem majd meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek öleljem majd meg?

Figyelt kérdés

Van egy srác,aki tetszik,és úgy veszem észre,hogy én is neki.Elmentek nyaralni,és mondta,hogy vett nekem ajándékot. :)

Szerintetek,hogy ha odaadja,akkor öleljem meg?Vagy csak köszönjem meg?Akkor öleljem meg,hogy ha ketten vagyunk,vagy ha mások is ott vannak,akkor ne?Vagy minden féleképpen? (Nem vagyunk az az ölelkezős banda,de azért szeretném neki kinyílvánítani,hogy örülök,és hogy szeretem őt.ebből csak rájönne.:))

2013. júl. 24. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
igen és még puszit is adj neki :)
2013. júl. 24. 17:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Minimum egy ölelés :D
2013. júl. 24. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
elsővel értek egyet. Bár gyanítom, hogy a srác kezdeményezni is fogja a puszit mikor átadja :)
2013. júl. 24. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

amikor olvastam a kérdést véletlen úgy olvastam, "szerintetek öljem majd meg?" :D :D

öleld meg és puszit is adhtasz neki :)

2013. júl. 24. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:
ahogy jólesik! nem kell előre megtervezni, hogy melyik lenne előnyösebb, melyik lenne jobb, meg hasonlók... csak érzéssel, szívből!
2013. aug. 7. 01:08
 6/6 anonim ***** válasza:
én is az első véleményét osztom
2013. aug. 7. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!