Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁnyok! Akik borotváljátok a puncitokat, nem marad kis pici fekete pöttyös utána? (minta belenne nőve, de nemtudom). Barátotokat nem zavarja? :s
Az a kicsi fekete pöttyös, a szörzet.
Csak mert nem 100%-osan borotváltad le.
16/f <--xD
Elsö vagyokxD
Az a sima ha fentröl le, lentröl fel, jobbrol balra, és balrol jobbra is teljesen sima, szal nem akad meg.(xD)
Mekkora pöttyök?
lentről fölfele ne borotváld a vénuszdombodat, mert az nagyon fog fájni és ki is pattoghat azon a részen a bőröd, ami rondább mint a pici fekete pötty és fáj is :S
ne foglalkozz vele, a barátodat sem fogja zavarni, nyugi :)
17/l
nekemis olyan, pedig sima. az azér olyan, mer valszeg erős a szőrzeted nekedis. ottvannak a bőr alatt azok a kis roh@dékok. a vastag fekete szálak.
mint egyes pasik is, hiába sima az arcuk, mindig fekete pöttyös marad.
Hát ,hála istennek nem pattog ki nekem :) ..de ezek a "kis roh@dékok" zavarnak :D ...
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :)
Én epilálom és nekem is marad ilyen kis fekete és nem szörtűszőgyulladás. Gondolom puha a bőr és nem tud rendesen kinőni a ször :S
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!