Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ilyen esetben mondanát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ilyen esetben mondanátok fiúnak, hogy találkozni akartok vele?

Figyelt kérdés

Tegyük fel GYK-n megismertek egy fiút, majd facebookon elég jól elvagytok, tetszik is neked, talán még a kapcsolatba is belemennél vele. A távolság nem kicsi köztetek 150+km, ilyen körülmények közt mondanád a fiúnak, hogy szeretnél vele találkozni? Ja és tudod, hogy a fiú szépnek tart.

Oké nyílván a fiúnak kellene elsőnek mondani, hogy szeretne találkozni a lánnyal élőben.. de a fiú nem meri megmondani a lánynak. XD

2013. júl. 24. 01:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát végülis ha tetszik és nem vagy szégyenlős, miért ne mondhatnád?
2013. júl. 24. 01:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Nagy ügy én megismertem egy csajt (mondjuk nem gyiken) és 500km-re lakik, de ha közel laknánk egymáshoz tuti b*sznánk egy jót pedig Ó csak 15 én meg 16. Kívánja a drága :D
2013. júl. 24. 01:26
 3/9 anonim ***** válasza:
ha tetszik neked akkor tedd meg!
2013. júl. 24. 01:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Épp ezaz, hogy tetszik nekem, és elvileg én is tetszek neki (Ő mondta nekem), és tett pár utalást is erre-arra... :)

De én nem merem neki mondani, hogy szeretnék vele találkozni...

2013. júl. 24. 01:31
 5/9 A kérdező kommentje:
Az lemaradt a kérdésből, hogy a fiú én vagyok.
2013. júl. 24. 01:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Szarakodás a tett halála!!

Gyáva népnek nincs hazája!!! stb. Ha tetszik akkor TEDD MEG!!!

2013. júl. 24. 01:34
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem leesett :)
2013. júl. 24. 01:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Légy tökös, hívd el valahova... vagy te menj le hozzá, hogy ne neki kelljen fizetni... de ha kell, tegyél érte valamit, szóval olyan nincs, hogy nem metred, tedd meg, azt kész, ne gondolkozz túl sokat.
2013. júl. 24. 01:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt már hasonló, több is. Gyk-n megismertem facebookon is beszéltünk, nem volt kicsi a távolság, mégis találkoztunk ( mondjuk az egyik kicsit furcsán sült el). Ha szimpi, akkor benne vagyok, de nem nyomulok, ha akar találkozni akkor nyugodtan hozza fel ő.
2013. júl. 24. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!