Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megyek balatonra szerintetek ezek a cuccok közül mi felesleges? SOS
Szóval.. megyek balatonra 4 napra. Raktam be egy pokrócot(sátorban alszunk), kispárnát. úgy 7-8 pólót, 3 nyári szoknya, 4 rövid nadrág, 1szandál,1cipő,1papucs,2 törölköző, 3 sör:D, tisztálkodási szerek,naptej,testápoló,gyógyszerek,szunyog riasztó,bulizós ruha(1), 2 farmer mellény, 1 melegítő pulcsi, 1 lenge pulcsi, 1 boleros pulcsi, 2 melltartó, 1 fürdőruha..
Nem nagyon férek be a bőröndömbe. Nos? mit vegyek ki? Legszivesebben vinnék mindent
én bebaxnék 2 pólót 1 nadrágot, pénzt, fehérjét, oszt húznék is xDDD
F19
Úristen, minek neked ennyi ruha? Szerinted - főleg ha sátorozni fogtok - mikor fogsz te ennyit öltözködni?? Szerintem fél napokat a vízben fogtok tölteni. 4 napra 5 póló bőven elég. A szoknyából, meg a rövidnadrágból is elég 2-2. Farmer mellényből elég egy. A pulcsi sem hülyeség, de max 2 kellesz belőle, az is csak estére a szúnyogok miatt. A többi szerintem okés. De talán még valami pizsamaszerűség nem ártana
19/L
lányként mondom, én mit vinnék:
pokróc
kispárna
5 póló
2 rövidnadrág
1 szoknya (max, ha bulizni akarok)
1 papucs
1 szandál (de abban mennék amúgy is, szóval nem foglalna helyet a bőröndben)
2 törülköző
tisztálkodási szerek, blabla, amit felsoroltál
1 melegítő, de a lengébb fajtából, mert igen, elég meleg idő lesz
2 melltartó stimm
1 fürdőruha stimm
lány vagy az oké, de 4 napra mész, miért úgy bekészülni, mintha az apokalipszist várnád??? annyira meleg azért talán nem lesz...
Te jó ég, én ennél kevesebb cuccal utaztam körbe 3 hétig Perut, pedig nőből vagyok én is....
2 farmer mellény mi a manónak kell 4 napra????
Ha meleg van úgysem veszed fel, ha fázol este, akkor úgyis pulcsit húzol.
Meg 3 pulcsi? Válassz egyet, az bőven elég. Ilyen melegben még éjszaka sincs olyan hideg, hogy nagyon be kéne öltözni.
Sört ott is vehetsz.
Gyógyszerek: nem a szavanna közepére mész, ahol a legközelebbi maláj falu 3 napi járásra van. Tök fölösleges fél patikát becsomagolni. Ami legyen nálad: Demalgon fogfájásra, Lázcsillapító és hasmenésre gyógyszer. Ezekből sem kell sok, csak pár tabletta (én max 4-4-et tennék be, hogy ha vészhelyzet van be tudd venni, aztán meg valaki másnapra szerez a közeli patikából ami kell. Plusz ha szedsz fogamzásgátlót, ha meg allergiás vagy, akkor még arra gyógyszer.
3 szoknya és 4 rövid nadrág sem kell! nem egy hétre mész, 4 napra!!!!!
Szetteket válassz ki (4-et, max 5-öt hogy legyen vésztartalék, de nem vagy baba, hogy leedd magad), nehogy ott derüljön ki, hogy a szoknyádhoz nincs egy hozzáillő felső sem, így nem tudod felvenni.
Tisztálkodási szerekből én a DM-ben előre megveszem a pici fogkrémet, pici sampont, pici tusfürdőt.
Kivettem 2 pólót
2 szoknyát
1rövidnadrágot
és 1 pulcsit
még mit??:D
A gyógyszereket nézd át, a sört vedd ki, meg 1 pulcsinál többet ne vigyél.
A farmer mellényekből minek 2? Mondjuk egyáltalán minek? Olyan baromi meleg van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!