Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek van valami hobbitok?
Figyelt kérdés
a pasimnak semmilyen hobbija,elfoglaltsága nincs és a haverjainak sem 20 éves amúgy
mindig csak piálnak és csúnyán beszélnek a nőkről
2013. júl. 23. 22:41
11/22 anonim válasza:
Érdekes ember lehet a pasid.Biztos szereted ezért a hobbjáért
13/22 anonim válasza:
6# hülyeségeket ne mondjál :D "senkit nem érdekel" hobbi aikido és gyúrni szoktam :D
14/22 anonim válasza:
Nekem az a hobbim, hogy gyk-n szerelem/szex kategóriában hülye kérdésekre válaszolok.
15/22 anonim válasza:
Leginkább a biciklizés és a biciklim, azt újitgatom mindig, szerelgetem.:) De ott a rajz, a tenisz, a foci, a kosárlabda, a futás, a sörözés, a biliárd, a darts, a néptánc, a barkácsolás(most csináltam egy madárházat:)) ), sok van.. 21f (persze én még nem dolgozom, egyetem mellett erre van időm, de majd ha lesz saját életem, külön ház, munka, akkor is szeretném ezeknek bár a felét űzni)
16/22 anonim válasza:
ne haragudj, de a pasid és a barátai lúzerek...
17/22 anonim válasza:
A barátnőmmel lenni a hobbim .
18/22 anonim válasza:
Nekem nincsen hobbitom,sajnálom hogy nem tudok adni
20/22 anonim válasza:
Autótuning. Jó szórakozás. 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!