Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most hogy gondolta?
Figyelt kérdés
A pasim kijelentette, hogy a nyár további részéig szakít velem, mert sok a munkája. :/ Közel lakunk egymáshoz. Nem értem én ezt.2013. júl. 23. 20:25
1/5 anonim válasza:
Ne mondd, h ennél bővebben nem tudtad volna leírni, h csak ennyi volt a párbeszéd köztetek..
2/5 anonim válasza:
ki tudnád fejteni bővebben, mert így nem tudok segíteni
3/5 belbolyhocska válasza:
Kamu :D
Megy d*gni, csak kell neki egy biztos pont ahova visszamehet... Szerintem véglegesítsd inkább te ezt a döntésd, még mielőtt palira vesznek...
4/5 A kérdező kommentje:
átjött hozzám, utána tv-zni kezdtünk, és kinyögte, hogy a nyár további részében nem tud velem foglalkozni. ennyi volt. tenném hozzá, hogy eddig se nagyon figyelt rám. az ex csaját nemrég vette vissza, azóta fura.
2013. júl. 23. 20:41
5/5 anonim válasza:
lehetséges, hogy van köztük valami... bele kell törődnöd, hogy már nem szeret olyan intenzíven, mint régen. Ha nem törődik veled, és neki a "búcsúzkodás" ennyi.. akkor azt mondom keress valaki mást :/ 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!